(10-10-2014, 05:00 AM)'zohreh910' نوشته: درود . من رشته ادبیات و زبان پارسی میخونم.درمقطع لیسانس. تا الان سه تا مقاله ارائه دادم و هر سه هم ثبت شده و یکیش مقام هم آورده. حالا سوالی که وجود داره اینه که آیا میشه اینجور مقالات رو بعد از ترجمه توی مجلات ادبی کانادا چاپ کرد؟مقالات ادب پارسی و یا اسطوره اصلا ارزش چاپ داره توی کانادا؟اگه آره توی چه جور مجلاتی...؟ و باتوجه به اینکه به بقبه عزیزان گفتید تاثیر زیادی واسه بورس نداره و فقط روحیه تحقیقاتیمون رو نشون میده به نظرتون سه یا
چهار تامقاله کافیه واسه دوره لیسانس؟
درود بر شما دوست خوبم
بنظر من شما در مجلات دانشگاهی پارسی زبان کشورهای دیگر هم می توانی مقاله چاپ کنید مثلا من شنیدم دانشگاه مسکو بخش ادبیات فارسی قوی دارد
اما در مورد اینکه یک مقاله را به دو زبان چاپ کنید بنظرم اگه تغییراتی داشته باشد خیلی مفیدتر خواهد بود ولی بهر حال مجلاتی که در مورد مطالعات تطبیقی زبانها باشند بنظر من می توانند گزینه های خوبی باشند
بنظر من شما در مجلات دانشگاهی پارسی زبان کشورهای دیگر هم می توانی مقاله چاپ کنید مثلا من شنیدم دانشگاه مسکو بخش ادبیات فارسی قوی دارد
اما در مورد اینکه یک مقاله را به دو زبان چاپ کنید بنظرم اگه تغییراتی داشته باشد خیلی مفیدتر خواهد بود ولی بهر حال مجلاتی که در مورد مطالعات تطبیقی زبانها باشند بنظر من می توانند گزینه های خوبی باشند
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]