02-01-2017, 12:19 PM
(01-01-2017, 12:19 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
@Torkan
درود
1.میزان ساعت معمول و موظفی یک استاد دانشگاه و یا کسی که کار آکادمیک در دانشگاه انجام میده و همچنین کسی که در صنعت مشغول هست چگونه هست؟مثلا 8 یا 9 ساعت در نظر بگیریم دیگه بقیه طول روز مال خودشونه و می تونن مثلا به علاقشون(موسیقی) بپردازند چون من شنیدم یه استاد دانشگاه در امریکا فوق العاده مشغوله تا آخر شبها هم به تکالیف و ایمیل ها و...راستش من تک بعدی زندگی رو دوست ندارم و نمی تونم تحمل کنم.(مثلا چون شنیدم که پزشکها باید همه عمرشون بذارن برای مطالعه و...می خواستم بدونم که هیئت علمی ها هم همین طورن؟)
2.یه کسی که پست داکت رو بگذرونه در امریکا برای انجام کار آکادمیک چقدر شانس داره ؟ می دونم که رقابت وجود داره ! یا بعد از گرفتن مدرک از آمریکا چقدر شانس برای کار آکادمیک در استرالیا داره ؟
3.کار آکادمیک فقط استادی دانشگاه هیئت علمی هست یا در دانشگاه کار های دیگه ای هم هست که آکادمیک محسوب بشه؟
سپاسگزارم.
۱. در صنعت به رشته و نوع کار خیلی بستگی داره. من دوستانی دارم که مثلا در رشته عمران محیط زیست کار میکنند و خیلی ساعات کاری ثابت و سفت و سخت دارند، اما در رشته کامپیوتر و در شرکتهای کامپیوتری معمولا ساعت کاری به اون شکل وجود نداره و از شما انتظار نمیره که تعداد ساعت خاصی در شرکت حضور داشته باشید، اما این به معنی نیست که مهم نیست چقدر کار انجام میدید. اغلب پروژههایی وجود داره و پروژهها زمان تحویل مشخصی دارند و باید به موقع تحویل داده بشن. معمولا زمانی که برای تحویل پروژهها و اندازه پروژهها در نظر گرفته میشه این طوره که شما با حدود ۸ ساعت کار در روز بتونید از پسش بربیایید.
۲. باز هم به رشته بستگی داره، اما تقریبا برای همه رشتهها رفتن به دانشگاه خوب یا دانشگاهی که در شهرهای خوب با آب و هوای خوب قرار دارند اصلا کار سادهای نیست و صرف داشتن پست داک کافی نیست. شما باید مقالات بسیار خوب داشته باشید و کار مهمی در طی دوره دکترا انجام داده باشید. همچنین رتبه دانشگاهی که ازش مدرک گرفتهاید در گرفتن کار آکادمیک خیلی موثره.
۳. اغلب همون هیات علمی دانشگاهه، اما گاهی مدرس دانشگاه به صورت پاره وقت یا محقق هم در دانشگاهها هستند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.