03-05-2014, 10:24 PM
(03-05-2014, 10:06 PM)'M1KE' نوشته: چیزی که من در عمل بین دوستان خودم که در سالهای اخیر در آمریکا تحصیل کردن تا به حال دیدم اونهاییشون که مصر بودن بمونند در نهایت تونستن بمونند. اگر بتونید برای ارشد به آمریکا برین خوبیش اینه که شانس تون برای ادامه تحصیل در دکترای آمریکا در مقایسه با کسی که در ایران ارشد گرفته بیشتره و با کمی پیگیری می تونید در همون دانشگاه خودتون یا دانشگاه های دیگه پذیرش دکترا بگیرید. برای دکترا هم احتمال گرفتن فاند خیلی بیشتر از ارشد هست و دیگه نیازی نخواهد بود از جیب خرج کنید. اگر وقفه بین تحصیلتون در ارشد و دکترا خیلی طولانی نشه و بعد از ارشد مستقیم وارد دکترا بشین نیازی به خروج از آمریکا ندارید و ویزاتون رو می تونید تمدید کنید.
در دوره ارشد می تونید تلاش خودتون رو بکنید که با شرکت ها لینک برقرار کنید اگر شرایط خوب بود که بعد از ارشد برای ویزای کار اقدام می کنید اگر شرایط خوب نبود که برای دکترا ادامه تحصیل میدین و دوباره یک فرصتی در آینده ایجاد میشه. در کل گرفتن مدرک از دانشگاه های خوب آمریکا خودش یک ارزش افزوده ای هست و حتی اگر برگردین و خدمت برین به نظرم اینطور نیست که بشه اسمش رو دست از پا درازتر گذاشت. شاید بشه اسمش رو با دست پر از پا درازتر گذشت!
دقیقا درسته.
اما من میخوام بدونم که فقط تو آمریکا کار بعد از تحصیل سخته یا توی استرالیا و کانادا هم همینه.
چون موقعیت استرالیا رو هم دارم.
هر کسی با یک سری رویا و آرزو میره خارج. منم آرزو و هدفم اینه به بهترین شکل ممکن تحصیل کنم و از همه موقعیت هام استفاده کنم تا بتونم وارد بازار کار بشم. شرایط ایران رو که میدونید. واقعا برگشتن به ایران بعد از تحصیل در خارج (اون هم آمریکا) یک عقب گرده.
برای دکترا حتما باید مقاله و کارهای پژوهشی داشته باشم ؟؟
یعنی واقعا من باید دکترا بگیرم تا امیدوار بشم به موندن؟!!! (تازه امیدوار!) رشته من (مدیریت هتلداری) مثل برق و مکانیک و ... نیست که این همه متقاضی داشته باشه و همه دانشمند و مهندس باشن. رشته من توی ایران که کاملا نا شناختس ! توی آمریکا هم درصد بالایی از دانشگاه ها ندارنش. میخوام بگم شاید بازارش مثل بقیه رشته ها رقابتی نباشه. این میتونه من رو جلو بندازه ؟ یا ربطی نداره؟
اما من میخوام بدونم که فقط تو آمریکا کار بعد از تحصیل سخته یا توی استرالیا و کانادا هم همینه.
چون موقعیت استرالیا رو هم دارم.
هر کسی با یک سری رویا و آرزو میره خارج. منم آرزو و هدفم اینه به بهترین شکل ممکن تحصیل کنم و از همه موقعیت هام استفاده کنم تا بتونم وارد بازار کار بشم. شرایط ایران رو که میدونید. واقعا برگشتن به ایران بعد از تحصیل در خارج (اون هم آمریکا) یک عقب گرده.
برای دکترا حتما باید مقاله و کارهای پژوهشی داشته باشم ؟؟
یعنی واقعا من باید دکترا بگیرم تا امیدوار بشم به موندن؟!!! (تازه امیدوار!) رشته من (مدیریت هتلداری) مثل برق و مکانیک و ... نیست که این همه متقاضی داشته باشه و همه دانشمند و مهندس باشن. رشته من توی ایران که کاملا نا شناختس ! توی آمریکا هم درصد بالایی از دانشگاه ها ندارنش. میخوام بگم شاید بازارش مثل بقیه رشته ها رقابتی نباشه. این میتونه من رو جلو بندازه ؟ یا ربطی نداره؟