14-07-2015, 07:04 PM
درود
من اقایی پرستار در ایران هستم.ایا همین شغل پرستاری را درامریکا میتوانم ادامه دهم؟لطفا کمک کنید .
من اقایی پرستار در ایران هستم.ایا همین شغل پرستاری را درامریکا میتوانم ادامه دهم؟لطفا کمک کنید .
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا
|
14-07-2015, 07:04 PM
درود
17-07-2015, 06:33 AM
@sherz
شما احتمالا با همون مدرک ایران نمیتونید در امریکا شغل پرستاری رو ادامه بدید، اما در امریکا هم آقایون پرستار هستند و از نظر جنسیت مشکل خاصی برای شما وجود نخواهد داشت. فقط باید دورههایی رو در امریکا بگذرونید تا بتونید در امریکا کار کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
11-10-2015, 09:34 AM
@Babak
دوتا سوال داشتم: 1-حقوق استاد (تازه کار) چقدر است؟ بدون گرنت منظورم هست. وآیا به رنک دانشگاه هم بستگی دارد؟ 2-آیا برای گرفتن کار (چه شرکت چه دانشگاه) نیاز هست به توصیه نامه؟ مثلا از یه شرکت به شرکت دیگر بروم باید از صاحب کار قبلی recom ارایه کنم؟
13-10-2015, 08:28 AM
(11-10-2015, 09:34 AM)layD نوشته: @Babak ۱. عدد ثابتی نیست و بسته به دانشگاه و رشته و شرایط خود شخص میتونه متفاوت باشه، اما در بسیاری از مواقع از حدود ۶۰ الی ۸۰ هزار دلار در سال شروع میشه. در امریکا این حقوق برای ۹ ماه از ساله. برای سه ماه تابستون، اگر استاد فاند داشته باشه، میتونه از فاند خودش و به اندازه حداکثر حقوق سایر ماههاش به خودش حقوق بده. ۲. معمولا از کار قبلی که احتمالا هنوز درش مشغول هستید توصیهنامه نمیخوان، اما از یکی دو تا از کارهای قبلی میخوان. البته خیلی اوقات به صورت توصیهنامه رسمی نیست و معمولا شماره تماس یا ایمیل طرف رو میگیرند و خودشون تماس میگیرند. ضمنا من آگاهسازیای برای این پست دریافت نکردم. حدس میزنم که شما @Babak رو کپی/پیست کرده باشید. برای این که کسی آگاهسازی دریافت کنه، @ رو در کنار نام کاربری باید بدون هیچ گونه فرمت خاصی تایپ کنید. نرمافزار فروم خودش فرمت نام کاربری (مثل رنگ و غیره) رو اضافه میکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
11-11-2015, 09:13 PM
ببخشيد من دختر ١٥ ساله اي هستم كه امسال بايد تعيين رشته كنم ميخواستم بدونم با مدرك رشته مدريت از ايران ميشه در امريكا كار و زندگي كرد ؟!؟
16-11-2015, 08:10 AM
سلام من غواص صنعتی هستم و مسلط به جوشکاری و برشکاری زیر اب با مدرک بین المللی فنی حرفه ایی میخواستم بدونم برای حرفه من در امریکا کار پیدا میشه اونجا نیاز به این حرفه دارن و اگه است حقوقش ساعتی چقدر است
18-11-2015, 11:36 AM
(16-11-2015, 08:10 AM)مهمان نوشته: سلام من غواص صنعتی هستم و مسلط به جوشکاری و برشکاری زیر اب با مدرک بین المللی فنی حرفه ایی میخواستم بدونم برای حرفه من در امریکا کار پیدا میشه اونجا نیاز به این حرفه دارن و اگه است حقوقش ساعتی چقدر است رشته شما خیلی خاصه و جز رشتهها یا مشاغلی نیست که افراد دیگه در مورد اطلاع داشته باشند یا شنیده باشند. به همین خاطر احتمال این که کسی پیدا بشه که پاسخ سوالهای شما رو بدونه کمه. بهترین راه احتمالا جستجو در اینترنت و وبسایتهای مشاغل باشه.
27-12-2015, 08:51 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
من در حال اپلای برای دانشگاه های آمریکا در مقطع مستر برق گرایش کنترل بودم که در لاتاری برنده شدم. حالا دچار یه دلیما شدم که حالا که راه رفتن به آمریکا برام باز شده بازم اقدام به اپلای کنم؟ چون از اول هدفم از اپلای صرفا رفتن به آمریکا بود. به نظر شما بهتره که از اول وارد دانشگاه شد و بعد از دو سال وارد محیط کار شد یا بهتره از اول وارد محیط کار بشم؟ لازم به ذکره که در زمینه کاری مربوط به رشتم تجربه کاری ندارم و در حال گذراندن دوره های برنامه نویسی plc زیمنس و آلن بردلی هستم که در آمریکا رایجه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
28-12-2015, 03:59 AM
(27-12-2015, 08:51 PM)mephobia نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز من اگر جای شما بودم اول مستر میگرفتم و بعد وارد بازار کار میشدم. دلایل: شما در دو سال تحصیل وقت دارید کورس های مرتبط پاس کنید و مهارت های لازم رو کسب کنید. از جمله زبانتون رو تقویت کنید. (حتی اگرزبانتون عالی هست بودن در محیط واقعی متفاوت هست و شک نکنید چیزهایی برای یادگیری پیش روتون هست) داشتن مدرک تحصیلی از یک دانشگاه در آمریکا تاثیر مثبتی در کاریابی داره. ضمنا برای خیلی از مشاغل نیاز به توصیه نامه دارید که استاد مستر میتونه ریکام خوبی به شما بده. میتونید کارآموزی های مرتبط برید و این طور شانستون رو برای شغل بهتر بالا ببرید. توجه کنید که کارآموزی دوره مهمی هست که خیلی از مواقع کمک میکنه فرد بتونه وارد شرکتی بشه که اگر در حالت عادی تقاضا میداد درخواستش رد میشد.
29-12-2015, 12:12 AM
(28-12-2015, 03:59 AM)nasim1234 نوشته: من اگر جای شما بودم اول مستر میگرفتم و بعد وارد بازار کار میشدم.خیلی نسیم خانوم اینجا چند تا سوال پیش میاد اول اینکه دانشگاهها در مقطع مستر دروسی که ارایه میدن چقدر کاربردی هست.( میدونم سبک دانشگاههای اونجا با ایران کاملا متفاوت هستش و بسیار کاربردی تره ولی میخوام یه مقایسه ای بکنم با تجربه ای که در عمل میتونم در محیط کار کسب کنم) دوم اینکه با روزمه ای که دارم احتمال فاندم کمه.معمولا برای یک دانشجوی فول تایم چقدر وقت آزاد هست تا بتونه در بیرون از محیط دانشگاه یا تو خود دانشگاه مشغول به کار پاره وقت بشه و هزینه هاشو جبران کنه. چون قسمت اعظم پولم برای پرداخت شهریه از بین میره. در آخر اینکه یادمه جایی خونده بودم که احتمال پیدا کردن کارآموزی کمه و نباید زیاد روش حساب کرد. |
|