24-04-2015, 08:33 PM
(24-04-2015, 06:00 PM)'Gelareh_sa' نوشته:سلام دوستانمن می خوام از یکی از استادام توصیه نامه بگیرم گفتن خودت متنشو بنویس من امضا می کنم. می خواستم بدونم که باید تمام درس هایی که با ایشون پاس کردم و نمره ای که گرفتم رو حتما بنویسم؟ آخه تو یکی دوتاش نمرم خوب نیست ترجیح می دم نگم که چه نمره ای گرفتم.سوال دیگه اینکه می خوام بگم در کل چند واحد با ایشون پاس کردم بعد توی یک د س 4 واحدی ایشون با یک استاد دیگه بودن و سهم هر کدوم 50% بود حالا این رو چه جوری باید بگم؟ممنون
بهترین روش اینه که خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید از نگاه یک استاد یا معلم چه مهارتهای برجسته ای دارید که ایشان میتونند متوجه اون بشن. به همین سادگی مثلاً پس از این ارزیابی متوجه میشین که در فلان درس این ویژگی های برجسته رو داشته اید. خب همینها رو به عنوان موارد در توصیه نامه اضافه میکنید. در مورد اساتیدی که باهاشون پروژهای کار کردید و یا اینکه دانشجوی ارشدشون بودید می تونید مواردی بیشتری اضافه کنید. در بیشتر این موارد خود اساتید میتونند واسه دانشجوی ارشدشون توصیه نامه بنویسن و مهارتهایی که متوجه اونا شدن رو برجسته سازی کنند.
در مورد سوال دومتون نیاز نیست که شخصی که توصیه نامه رو میخونه گیج کنید. شما حالتی رو فرض کنید که در آن انگار ایشون به تنهایی اختیار دار آن درس بودهاند. در این حالت با روانی بیشتری می تونید مطالب رو نگارش کنید.
موفق باشید.
در مورد سوال دومتون نیاز نیست که شخصی که توصیه نامه رو میخونه گیج کنید. شما حالتی رو فرض کنید که در آن انگار ایشون به تنهایی اختیار دار آن درس بودهاند. در این حالت با روانی بیشتری می تونید مطالب رو نگارش کنید.
موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers