14-04-2013, 07:11 AM
(12-04-2013, 02:10 PM)'Mahdieh.C' نوشته: سلام
آیا به خاک شیر، تلنجبین، اسفرزه که در حقیقت خنکی جات گیاهی (داروهای عطاری) هستند و سفیدآب (برای حمام) گیر میدن یا نه؟ آیا باید تو فرم ذکر کنم؟ آخه خاک شیر و اسفرزه کاملاً دونه دونه هستند و به شکل بذر میمونن!!!
راستی آیا تو فرودگاه فرم بیمه و واکسن رو می خوان؟ من ویزام J1 هست و گفتم وقتی اومدم اونجا خودم رو بیمه کنم. هیچ واکسنی هم اینجا نزدم. آیا باید واکسن خاصی بزنم قبل از اومدن؟
ممنون
تقریبا همه نکات رو lavender عزیز گفتند. فقط میخواستم این رو اضافه کنم که خاکشیر و اسفرزه فقط شکل بذر نمیمونند، بلکه خود بذر هستند و در فرودگاه اگر متوجه بشن که چی هست، دور خواهند ریخت. اگر هم ازتون سوال کنند که چی هست باید راستش رو بگید و بگید که قابل کشت هستند.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.