21-07-2013, 05:11 PM
دوستان عزیز، همون طور که در اینجا اشاره شد، به دلیل اضافه شدن فرایند اضافه ای در چک کردن دانشجویان خارجی و از طرفی دیگه، شلوغی فرودگاه های شهرهای ورودی امریکا (Port of Entry) در زمان های نزدیک به شروع ترم و این مورد که بعضی از دوستان بعد از ورود به امریکا باید مجددا از POE تا شهر مقصد رو با هواپیما طی کنند، تخمین حدودی زمان لازم بین دو پرواز (ورودی به POE و خروجی از POE) میتونه ایده ای کلی درباره مدت زمان لازم جهت انجام کارهای گمرکی و... در POE ها، به دوستان بده. از طریق این سایت میتونید، زمان تقریبی انتظار جهت انجام بازرسی (CBP Inspection) رو در تمامی فرودگاه های امریکا (بین المللی و داخلی) بدست بیارید.
پ.ن: لازمه دوباره تاکید کنم که زمان های ذکر شده در این سایت، همگی تقریبی (و اصطلاحا آماری) است و طبق توصیه دوستان با تجربه، پیشنهاد میشه که حداقل زمان لازم بین پرواز ورودی به POE و پرواز بعدی تون، رو 3 ساعت در نظر بگیرید تا خدایی نکرده نگران نرسیدن به پرواز بعدی نباشید.
پ.ن: لازمه دوباره تاکید کنم که زمان های ذکر شده در این سایت، همگی تقریبی (و اصطلاحا آماری) است و طبق توصیه دوستان با تجربه، پیشنهاد میشه که حداقل زمان لازم بین پرواز ورودی به POE و پرواز بعدی تون، رو 3 ساعت در نظر بگیرید تا خدایی نکرده نگران نرسیدن به پرواز بعدی نباشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.