01-10-2013, 11:31 AM
(30-09-2013, 07:53 PM)'will1992' نوشته:سلام دوستان
راستش من برای ویزای تحصیلی امریکا و کانادا اپلای کرده بودم. ویزای آمریکام اومد و پیکاپ کردم.
میخوام ویزای کانادا رو هم پیکاپ کنم (پذیرش کانادا را به پاییز ۲۰۱۴ دیفر کردم) که اگر در امریکا شرایط جوری بود که ترجیح دادم برم کانادا، ویزاش رو داشته باشم و بتونم راحت برمنکته ای که هست الان میترسم پیکاپ کردن ویزای کانادا برایم مشکل ساز بشهمثلا هنگام ورود به امریکا، ویزای کانادا هم در پاسپورتم ببینند و بگن تو که دانشجویی اومدی امریکا، چجوری ویزای دانشجویی کانادا رو هم داری؟! مگه چند جا میتونی دانشجو باشی؟اینکه کلا اینکه بعد از ویزای دانشجویی امریکا، ویزای دانشجویی کانادا رو پیکاپ کنم و برم امریکا، چه مشکلاتی میتونه برایم ایجاد کنه؟ممنون میشم راهنماییم کنید در این مورد
در این جور موارد، اگر مورد مشابهی دیده نشده باشه سخت میشه اظهارنظر کرد، اما اگر صرفا نظر من رو بخواهید بعید میدونم که مشکلی برای ورود به امریکا ایجاد کنه. به هر حال اگر نگران هستید یک راه هم اینه که ویزای کانادا رو نگیرید و احیانا اگر تصمیم شما به رفتن به کانادا شد از داخل امریکا درخواست ویزای کانادا بکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.