(21-12-2013, 09:32 PM)'Leopold' نوشته: اگه در فرودگاه های آمریکا چمدون ها رو باز کنن ممکنه مدارک دانشگاهی که در داخل پاکت دانشگاه قرار داده شده و مهر و موم شده را هم باز کنن؟ اگه آره، راه حلش چیه؟
یک سوال دیگه البته شرمنده به این تاپیک مربوط نیست: هزینه پست سریع مدارک دانشگاهی (کمتر از 0.5 کیلو) در داخل آمریکا تقریبا چقدره؟
من تا حالا ندیدم و نشنیدم که مدارک مهر و موم شده رو موقع ورود باز کرده باشن، و فکر نمیکنم همچین مشکلی پیش بیاد، ولی در موارد مشابه، مثلاً ورود به سفارت، پاکتهای مهر و موم شده رو باز میکنن، بازبینی میکنن، بعد با مهر خودشون میبندن، به این معنی که این پلمب بوده و ما خودمون باز کردیم و دوباره بستیم، بنابراین چیزهای که توی پاکته، همچنان قابل اعتماد تلقی میشه..
در مورد هزینه پست من عدد دقیقی ندارم و چیز در حد مدارک پست نکردم ولی اگه حدود 5-6 روز وقت داشته باشین و عجله ای نباشه، نباید بیشتر از 4-5 دلار بشه. با این حال دوستانی که تجربه مشابه دارن نظر بدن بهتره
در مورد هزینه پست من عدد دقیقی ندارم و چیز در حد مدارک پست نکردم ولی اگه حدود 5-6 روز وقت داشته باشین و عجله ای نباشه، نباید بیشتر از 4-5 دلار بشه. با این حال دوستانی که تجربه مشابه دارن نظر بدن بهتره