05-11-2015, 12:12 PM
(04-11-2015, 05:41 PM)yashar24 نوشته: سلام دختره من دیماه تو شهر هیوستون قراره زایمان کنه و من اخر این ماه عازم اونجا هستم
یه سری جیزها میخوام با خودم ببرم
مثل روغن زرد و عرقیات گیاهی و سبزی خشک و ابغوره و تخم ریحان و خاکشیر و بونه و اینا
بنظرتون اینا رو میتونم با خودم ببرم
کمی هم شیرینی جات و اینا
میشه لطف کنید راهنمایی کنید
بار اولمه دارم میرم
نوهدار شدنتون رو پیشاپیش شادباش میگم.
تا اونجا که میدونم چیزهایی مثل شیرینی و عرقیات گیاهی مشکلی ندارند، اما گاهی روی سبزی خشک و محصولات کشاورزی حساسیت نشون میدند، چون ممکنه با خودش آفت همراه داشته باشه. همچنین وارد کردن دانه گیاهان که قابل کاشت هست ممنوعه. در نتیجه تخم ریحان و خاکشیر و امثال اینها رو نمیتونید وارد کنید.
ضمنا این رو هم با دخترتون چک کنید و ببینید که این چیزهایی که با خودتون خواهید ببرید در شهر اونها پیدا میشه یا خیر. تو اغلب شهرهای بزرگ کالیفورنیا تقریبا تمام مواد غذایی ایرانی پیدا میشه و به دردسرش نمیارزه که کسی بخواهد با خودش از ایران چنین چیزهایی بیاره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.