سلام خسته نباشید .ببخشید یکسری سوال داشتم که خوشحال میشوم اگر شما به سوالات بنده پاسخ بدهید .بهترین ایالت ها برای درس خواندن pharmacy از نظر رتبه و قیمت و شرایط اقلیمی و امنیت و ... کدام ایالت هاست؟ به ترتیب اولویت ....من فامیلی در واشنگتن دارم ولی مطمئن نیستم جای خوبی برایتحصیل باشه و ایشون هم خودشون تازه رفتند و مسن اند به همین خاطر مجبور شدم خودم بگردم .... بنده لاتاری سال 2014 را برنده شدم و این موضوع را از خرداد سال قبل متوجه شدم و خرداد مصاحبه دارم سوال بنده از شما بابت این است که من دانشجوی داروسازی بین الملل هستم و 2 سال را گذرانده ام و تا تیر ماه من پنج ترم را گذراندم و به تازگی کمربند مشکی کاراته را گرفتم سوالم اینست که ایا اگر من بتوانم ویزا بگیرم ایا بهتر است که تنها برای تمدید ویزا به امریکا بیایم و درسم را اینجا تمام کنم یا در امریکا مشغول به تحصیل شوم؟ ایا مدرک بین الملل من برای رشته داروسازی مورد قبول است که من بتوانم کار کنم پس از اتمام درس؟و اگر نیست ایا میتوانم در یکی از دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهم یا باید از نو شروع به تحصیل در این رشته کنم؟ و ایا داشتن گرین کارت امریکا تخفیفی در شهریه من در دانشگاه را شامل میگردد؟ و ایا با این مدرک کاراته قادر به دریافت بورسیه ورزشی و یا حداقل قادر به دریافت شغلی از سمت دانشگاه برای کمک به بنده میشوم؟ ایا میتونم که برای شش ماه تا یکسال کالج زبان در واشنگتن بروم و بعد برای ایالتی دیگر اقدام کنم؟ برای گرفتن پاسپورت سفید با شرایط من میشود که زودتر از شش ماه بگیرم با نشان دادن مدارک تحصیلیم و اینکه باید به درسم برسم؟شرمنده اینهمه سوال شد مرسی.
با شرایط من کدام شهر یا ایالت امریکا مناسب تر است
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |