06-08-2013, 06:19 PM
(01-08-2013, 07:33 PM)'atena0069' نوشته: با سلام
میخواستم بدونم هزینه از اپلای تا رفتن به ایتالیا برای مقطع کارشناسی چقدر در میاد؟؟
به جز هزینه مدرسه ایتالیایی
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام
اونطوری که من متوجه شدم منظورتون هزینه ها بعد از سفر نیست و هزینه های قبل از سفر مد نظرتونه..
یه سری هزینه ی اینترنت دارید که بهتره پر سرعت باشه، هزینه ی پست مدارک، هزینه ی تلفن در صورت نیاز، هزینه ی اقدام برای ویزا و بقیه چیزای مربوط به سفارت، خرید بلیط و خرید باقی مسایل مورد نیازتون که با خودتون ببرید...
اگه امتحان زبان بدید هزینه ی امتحان زبان رو هم اضافه کنید، ایتالیا اپلیکیشن فی نداره پس اون رو در نظر نمیگیریم... همچنین آزاد کردن مدرک...
به تمام این ها هزینه ی پرینت و کپی و ترجمه ی مدارک رو هم اضافه کنید، اگه تهران زندگی نمیکنید هزینه ی چند بار سفر به تهران رو هم اضافه کنید
و از همه مهم تر هزینه ی زمانی رو...
تا اونجا که من یادمه چیز دیگه ای نیست... اگه دوستان چیزی یادشون میاد بگن..
موفق باشید
اونطوری که من متوجه شدم منظورتون هزینه ها بعد از سفر نیست و هزینه های قبل از سفر مد نظرتونه..
یه سری هزینه ی اینترنت دارید که بهتره پر سرعت باشه، هزینه ی پست مدارک، هزینه ی تلفن در صورت نیاز، هزینه ی اقدام برای ویزا و بقیه چیزای مربوط به سفارت، خرید بلیط و خرید باقی مسایل مورد نیازتون که با خودتون ببرید...
اگه امتحان زبان بدید هزینه ی امتحان زبان رو هم اضافه کنید، ایتالیا اپلیکیشن فی نداره پس اون رو در نظر نمیگیریم... همچنین آزاد کردن مدرک...
به تمام این ها هزینه ی پرینت و کپی و ترجمه ی مدارک رو هم اضافه کنید، اگه تهران زندگی نمیکنید هزینه ی چند بار سفر به تهران رو هم اضافه کنید
و از همه مهم تر هزینه ی زمانی رو...
تا اونجا که من یادمه چیز دیگه ای نیست... اگه دوستان چیزی یادشون میاد بگن..
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز