12-12-2015, 08:11 PM
(12-12-2015, 03:29 PM)mmjavad نوشته: آیا خانواده من اصلا منو درد می کنه؟! هرکمکی هم می کنه اون چیزیه که خودشون برای من میخوان
درود
متاسفانه یا خوشبختانه این مساله هم به فلسفه زندگی در اون مملکت برمیگرده یه جورایی. هر چند کم کم تعداد اینگونه موارد کمتر و کمتر میشه و تقریبا اکثر بچه ها هر تصمیمی واسه ایندشون بخوان میتونن بگیرن.
البته دقت کنید که منظورم اپلای واسه تحصیل است وگرنه خیلی از موارد داخل اون مملکت اصلا از زیر بنا درست نیست که شما واسش برنامه ریزی کنید و دل ببندید بهش.
به نظر من با مخالفت و یا قهر و ایستادن در مقابل خانواده چیزی جلو نمیره. یا بلاخره صلاح شما رو میدونن یا بعد از گذشت زمان نظرشون عوض میشه که متاسفانه مورد دوم به درد شما نمیخوره و شاید دیر شده باشه ولی اولی ممکنه خیلی به درد شما بخوره.
این مساله انچنان هم به سنتی غیر سنتی بودن خانواده ربطی نداره. خانواده های زیاد غیر سنتی دیدم که نمیخوان تک فرزنرشون تحت هر شرایطی ازشون دور باشن، حتی اگر مطمین باشن طرف خیلی ادم اسم و رسم داری میتونه برای خودش باشه در اینده اگر مثلا برای مدت طولانی یا حتی برای همیشه دور از خانوادش بمونه!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.