19-07-2014, 07:58 PM
سلام دوستان .. من ویزام اکی شد. برای پیک اپ ویزا باید اقدام کنم. اگر کسی هست که می خواهد ویزاش پیکاپ بشه جواب بده. اینجوری هم مخارج تقسیم میشه و هم انیکه ویزامون مطمئن تر و سریع تر دستمون میرسه...
برداشتن (pick up) ویزا از دوبی
|
19-07-2014, 07:58 PM
سلام دوستان .. من ویزام اکی شد. برای پیک اپ ویزا باید اقدام کنم. اگر کسی هست که می خواهد ویزاش پیکاپ بشه جواب بده. اینجوری هم مخارج تقسیم میشه و هم انیکه ویزامون مطمئن تر و سریع تر دستمون میرسه...
04-06-2016, 11:58 AM
سلام به همه دوستان
من ٢٦ مي مصاحبه داشتم و برگه صورتي گرفتم و افسر مصاحبه كننده گفت برگرد كشورت و پاسپورتت رو پيكاپ كن، اما وقتي تو سايت https://ceac.state.gov براي چك كردن ميرم نوشته Administrative Processing و تاريخ Status Updated رو همون تاريخ مصاحبه زده، ميخواستم بدونم الان بايد چه كار كنم و آيا بايد منتظر ايميل باشم يا نه بايد پاسپورتم رو پيكاپ كنم؟
04-06-2016, 01:50 PM
(04-06-2016, 11:58 AM)arash112233 نوشته: سلام به همه دوستان بدون پاسپورت چطور میخواید برگردید به کشورتون دوست عزیز؟! منظورتون ویزا هست احتمالا که در این صورت باید رفته باشید به کلیرنس و ویزاتون اماده نیست. برگ صورتی می تونه ریکلیرنس باشه و یا اگر ویزاتون مهاجرتی هست بررسی مجدد. زمان مصاحبه نگفتن که مثلا همه چیز اوکی هست اما فقط فلان مشکل رو دارید و در زمانی که برای پیکاپ مراجعه می کنید باید این مشکل حل شده باشه؟ توی اون برگه ایا یه لیست از مدارک هست که کنارشون مربع گذاشته شده؟ یکی از این مربع ها احتمالا باید تیک خورده باشه (با خودکار و توسط افیسر). نقصی مدرک نداشتید که؟ بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
04-06-2016, 02:13 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2016, 02:14 PM توسط arash112233.)
سلام جناب تركان
ويزاي من توريستي بود كه بعد از مصاحبه بهم برگه صورتي دادن و افسر مصاحبه كننده گفت با ويزاي شما موافقت شد و بهم گفت برگرد كشورت و بعد از برگشت پاسپورتت رو براي ما پيكاپ كن كه ويزا رو برات بزنيم، هيچ نقص مداركي نداشتم چون در اون صورت بهم برگه زرد ميدادن
04-06-2016, 02:26 PM
(04-06-2016, 02:13 PM)arash112233 نوشته: سلام جناب تركان سلام تا جایی که من میدونم تا زمانی که ویزا روی پاسپورت شما نخوره این سایت همین وضعیت رو نشون می ده و نهایتا می نویسه issued چیزی بین این دو حالت نیست. شما بفرستید برای پیکاپ چون برگه صورتی هم گرفتید و بدون FBI CHECK ویزاتون اماده شده و به خاطر همون اون وضعیت باقی مونده. باز اگر میخواید مطمین باشید برای احتیاط 97143094000+ شماره سفارت ایالات متحده در دبی هست میتونید مطمین بشید. بااحترام، ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
15-10-2016, 03:01 AM
وستان سلام،
من دانشجوی ریترنینگ هستم. اینبار که آمدم ایران متاسفانه با تجربه ی خیلی بدی مواجه شدم. برای پیکاپ ویزا من پاسپورتم رو به آژانس قصران گشت سپردم. آدرس: شهرک غرب، بلوار پاکنژاد بالاتر از چهارراه دریا،ساختمان کسری،طبقه اول مدیریت آژانس، آقای مهندس بابایی به من اطمینان خاطر دادند که چون در شرایط ارجنت هستم، با گرفتن مبلغ اضافه ای، پاسپورت من رو یک هفته ای به دستم خواهند رسوند. اما متاسفانه بعد از یک هفته که من ایمیلی از پست دبی دریافت نکردم، تازه متوجه شدم که هنوز پاسپورت رو حتی به دبی نبردند. بارها تماس گرفتم با ایشون اما از دادن جواب روشنی امتناع میکردند. در نهایت با وساطت یک آژانس ایرانی مستقر در دبی و تهدیدهای پدرم، پس از کلی تاخیر پاسپورتم رو تونستم ازشون بگیرم. بسیار تجربه ی ناگواری برای من بود. هرچند من در نهایت ویزامو گرفتم و خوشبختانه مالتیپل هم بود. اما خواستم ازین طریق دوستان دیگه رو مطلع کرده باشم. چرا که این آژانس در مورد کیس من و دو سه نفر دیگه ای که در آژانس در آن زمان دیدم کمال اهمال و سهل انگاری رو انجام دادند و در نهایت هم حاضر نشدند مبلغ اضافه ای که برای سرویس سریع از ما گرفته بودند، برگردونند. من به محضی که به ایران برگردم با ارائه مدارکی که دارم به صنف ایشان شکایت خواهم برد تا شاید این اتفاق برای دوست دیگری در پروسه ی استرس بار گرفتن ویزا تکرار نشود. |
|