29-04-2014, 08:07 AM
در مورد نرم افزارها مهیار توضیح داد، من هم تقریبا در ارسال دیگه ای اشاره ای کوتاه کردم، که Computer Lab هر دانشکده نرم افزارهای لازم برای رشته شما رو دارند، به عنوان مثال اینجا، روی تمام کامپیوترهای موجود در دانشکده آمار، نرم افزارهای آماری مثل SAS، Minitab و ... نصب هستش یا مثلا نرم افزار Abaqus و SolidWorks در Computer Lab دانشکده Engineering. ضمن اینکه بسیاری از دانشگاه ها این قابلیت رو در اختیار دانشجوها قرار میدن که به عنوان مثال اگر دانشجویی تمایل داشته باشه که یکی از این نرم افزارها رو روی لپ تاپش داشته باشه، میتونه با پرداخت مبلغ بسیار کمی (حدود 15 دلار) یک License یکساله معتبر رو خریداری کنه. این کار رو در مورد Windows هم انجام میدن، منظور اینکه راه های استفاده قانونی از نرم افزار با License معتبر وجود داره فقط موردی که هست، هیچ وقت و هیچ وقت، نرم افزارهای کرک شده رو بر روی سیستم های متعلق به دانشگاه (دفتر کار، آزمایشگاه و ...) نصب نکنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.