(06-04-2012, 02:37 PM)amirhesam نوشته: سلام بر شما...من ترم آخر رشته مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی هستم. با معدل 18.82 و تا اینجا نفر اول رشته. اما مقاله و سابقه کاری ندارم. می خواستم بپرسم آیا امیدی به اخذ بورسیه تحصیلی از دانشگاه های امریکا و بعد از اون اروپا هست یا نه؟ اگه هست چه کار باید بکنم...
خوب دوست من، همون جوری که در پست های قبلی این تاپیک ذکر شد، معدل یکی از شرایط مورد نیاز برای اخذ پذیرش است...شما باید نمره زبان (TOEFL/IELTS) قابل قبولی هم داشته باشید. ضمن اینکه اگر بخواهید در امریکا ادامه تحصیل بدهید باید نمره قابل قبولی در GMAT هم کسب کنید...
به طور کلی فاکتورهای مورد نیاز برای پذیرش رو میشه به صورت زیر نام برد:
1- معدل
2- نمره TOEFL یا IELTS
3- نمره GRE یا GMAT
4- مقاله
5- سابقه کار
6- توصیه نامه قوی
البته لازم است بگم که شما میتونی در صورت نداشتن هر کدوم از موارد 4 تا 6، اونها رو با نمره زبان قوی (موارد 2 و 3) جبران کنی
موفق باشی
به طور کلی فاکتورهای مورد نیاز برای پذیرش رو میشه به صورت زیر نام برد:
1- معدل
2- نمره TOEFL یا IELTS
3- نمره GRE یا GMAT
4- مقاله
5- سابقه کار
6- توصیه نامه قوی
البته لازم است بگم که شما میتونی در صورت نداشتن هر کدوم از موارد 4 تا 6، اونها رو با نمره زبان قوی (موارد 2 و 3) جبران کنی
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.