20-02-2014, 08:52 PM
(20-02-2014, 07:44 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:فقط يك نكته كه به ذهنم ميرسه اينه كه دانشگاه هميشه يك مينيمم ميزاره. من فكر نكنم در هر صورتي از اون مينيممش پايين بياد حتي با بالاترين نمره ي سابجكت چون اون معدل و مينيمم يك Mustمحسوب ميشه.
شادزي
سایمون جان، یه سوالی ازت دارم در مورد مینیمم معدل، یعنی واقعیت اینه که اینجا بیشتر دوستان مثل موردی که شما گفتی این بالا، میگن که مینیمم معدل یه تاثیر 0 و 1 داره و اگه مینیمم معدل رو ندارین اصلاً اپلای نکنید. ولی این مورد با مشاهدات من که البته و محدود و غیرقابل استناد به خاطر تعداد کمشه مطابقت نداره. واقعیت اینه که ما یه گروه حدود 10 نفره بودیم که همه معدل لیسانس خوبی نداشتیم. عموماً 13 و یکی دوتا هم 14. الان هم بجز یه نفر بقیه پذیرش گرفتن از یه رنج گسترده از دانشگاهها از نظر رتبه دانشگاه و عموماً با فاند. تقریباً هیچ کدوم مینیمم معدل رو نداشتن. البته بعد از فوق پذیرش گرفتن، و معدلهای فوق بد نبوده. سوالم اینه که شما که نمونههای خیلی بیشتر دیدی و تجربهت بیشتره، اینو بذارم پای شانس و داده پرته کلاً یا اینکه اینقد هم مسئله صفر و یک نیست؟
یه تجربهای رو هم به دوستمون مسعود بگم که اگر بدون فاند برین، احتمال فاند گرفتن اونجا واقعاً زیاده ولی به هرحال ریسک جور نشدنش هم هست، ولی کار کردن معمولاً جوابگو نیست تو آمریکا برا تامین هزینه دانشگاه. هزینه زندگی رو راحت میشه از کار تو دانشگاه درآورد، ولی شهریه دانشگاه تقریباً شدنی نیست، بنا بر این روش حساب نکنید، یه کمک خرج هست، ولی کل هزینه رو نمیشه با کار کردن جور کرد. یه راه دیگه که هست، وامهای دانشجوییه به دانشجوی اینترنشنال میدن، ولی باید یه آشنا که تابعیت آمریکایی داره ضمانتتون رو بکنه، شرایطش خوبه و شدنیه، ولی باید یه آشنا داشته باشین برای ضمانت.
یه تجربهای رو هم به دوستمون مسعود بگم که اگر بدون فاند برین، احتمال فاند گرفتن اونجا واقعاً زیاده ولی به هرحال ریسک جور نشدنش هم هست، ولی کار کردن معمولاً جوابگو نیست تو آمریکا برا تامین هزینه دانشگاه. هزینه زندگی رو راحت میشه از کار تو دانشگاه درآورد، ولی شهریه دانشگاه تقریباً شدنی نیست، بنا بر این روش حساب نکنید، یه کمک خرج هست، ولی کل هزینه رو نمیشه با کار کردن جور کرد. یه راه دیگه که هست، وامهای دانشجوییه به دانشجوی اینترنشنال میدن، ولی باید یه آشنا که تابعیت آمریکایی داره ضمانتتون رو بکنه، شرایطش خوبه و شدنیه، ولی باید یه آشنا داشته باشین برای ضمانت.