28-12-2015, 12:26 AM
(27-12-2015, 11:14 PM)iman7 نوشته: سلام
راستش سیستم دانشگاهی کشوری که براش اپلی خواهید کرد خیلی موثره تو پاسخ این سوال که انرژی تون رو برای مقاله بگذارید یا برای نمرات آزمون ها.
اگر برای امریکا باشه نمرات آزمون های زبان و GRE یا GMAT (البته نمی دونم برای اقتصاد اجباریه یا یا نه) خیلی مهمه به طوری که بدون اونا داشتن مقاله خوب هم کمکی نمی کنه. یعنی شما وقتی حداقل های پذیرش رو نداشته باشید مقاله کمکی نمی کنه ولی با داشتن نمرات رقابتی شانس قبولی و فاند دارید. مثلا با داشتن نمره زبان خوب معمولا شانس فاند TA وجود داره هرچند که مقاله هم نداشته باشید.
اما مثلا برای کانادا که فاند دست استاده شما بدون مقاله شانس خیلی کمی دارید که نظر استادی رو جلب کنید.
برای استرالیا نمره زبان در حد مینیموم کافیه و زیاد بودنش تاثیری نداره و مثلا GRE هم که نمی خوان ولی داشتن مقاله واجبه. پس اینجا راهتون معلوم میشه.
در مورد اسم و رسم دانشگاه کارشناسی خوب مهم هست ولی داشتن ارشد از دانشگاه شناخته شده تعدیلش می کنه. اصولا بحث دانشگاه های ایران بیش از اونکه به "سطح علمی" عام اون دانشگاه ربط داشته باشه به بحث "شناخته شده بودن" اون دانشگاه برای دانشگاه مقصد ربط داره. مثلا اگه تو دانشگاهی که براش اپلی می کنید قبلا دانشجوی دانشگاه آزاد گرفته باشن نشونه خوبیه چون رفتن و خودشون رو نشون دادن. اینکه تو دانشگاه مورد بگردید ببینید قبلا دانشجو از دانگاه شما گرفتن خیلی مهمه. حتی دانشگاه هایی تو آمریکا هستن که مثلا رزومه متوسط از شریف رو به راحتی میگیرن ولی رزومه قویتر از امیرکبیر (یا تربیت مدرس) رو نه. فکر نکنم سطح علمی کلی اینا خیلی فرق داشته باشن. این پش فرض اون دانشگاه مبدا هست که بر اساس تجربه فبلی یا استادهای ایرانی و... تصمیم گیری می کنه.
از ارسال پاسخ متشکرم
بله برای اقتصاد GRE اجباریه، البته فکر می کنم در آمریکا برای همه رشته ها GRE اجباریه
برای اینکه بدونم در دانشگاه مورد نظر آیا دانشجوی هم دانشگاهی من وجود داشته یا خیر، از طریق آرشیو سایت های دانشگاه می تونم متوجه بشوم درسته؟ منظورم اینه که اطلاعات مربوط به دانشجوهای ایرانی در دانشگاه های خارج در دسترس است؟
و سوال دیگر اینکه کشور انگلیس چطور؟ مثل آمریکا معدل و زبان محورند و یا اینکه سابقه پژوهشی ملاکه؟
برای استرالیا که مکاتبه با استاد بسیار مهمه، از متن شماهم متوجه شدم در کانادا هم به همین صورته، آمریکا چطور؟ بهتره اول با استاد مکاتبه داشته باشیم یا از طریق دانشگاه اقدام کنیم؟