23-03-2017, 09:55 AM
سلام ببخشيد مي خواستم بدونم اگر معدل ١٧/٥ باشه ولي از دانشگاه چمران ميشه به اپلاي دانشگاه هاي تاپ مثله استنفورد فكر كرد؟؟؟
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
|
23-03-2017, 09:55 AM
سلام ببخشيد مي خواستم بدونم اگر معدل ١٧/٥ باشه ولي از دانشگاه چمران ميشه به اپلاي دانشگاه هاي تاپ مثله استنفورد فكر كرد؟؟؟
23-03-2017, 09:58 AM
معدل ١٧/٥ براى مقطع كارشناسي هستش براى ارشد در حال خوندن هستم ك حتما شويف قبول بشم
23-03-2017, 10:09 AM
(23-03-2017, 09:55 AM)مهمان نوشته: سلام ببخشيد مي خواستم بدونم اگر معدل ١٧/٥ باشه ولي از دانشگاه چمران ميشه به اپلاي دانشگاه هاي تاپ مثله استنفورد فكر كرد؟؟؟ سلام معمولا بهترین دانشگاههای ایالات متحده (که Top 10) نام دارند، بهترین ها را انتخاب میکنند. معدل و نام دانشگاهی که از آن فارغالتحصیل شدهاید، قسمتی از رزومهی شما را تشکیل میدهند، مقاله، نمرهی زبان، توصیهنامه و نامه انگیزشی از دیگر مواردی هستند که میتوانند رزومهی شما را تقویت کنند. به طور کلی درخواستهای زیادی از سراسر دنیا برای این دانشگاهها وجود دارد و تعداد کمی از فارغالتحصیلان دانشگاههای تهران و شریف توانستهاند وارد این ده دانشگاه شوند. دانشگاههای عالی صرفا همین ده دانشگاه نیستند، بلکه دانشگاههایی هستند که نسبت به رزومه شما انتخابهای مناسبتری هستند، برای یک نفر دانشگاه رتبه 1 بهترین دانشگاه است و برای دیگری دانشگاه رتبه 200، هرچند اگر از نظر هزینه مشکلی ندارید میتوانید اپلای کنید تا رزومهی شما بررسی شود. فقط در نظر داشته باشید که حداقلهای پذیرش در این دانشگاهها بالاتر از دانشگاه های عادی است و میانگین نمرات زبان دانشجویان این دانشگاهها نیز بسیار بالا است. برای آشنایی بیشتر، موضوع زیر را مطالعه کنید. پذیرش از دانشگاهای TOP 10 آمریکا It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
23-03-2017, 12:41 PM
(23-03-2017, 09:55 AM)مهمان نوشته: سلام ببخشيد مي خواستم بدونم اگر معدل ١٧/٥ باشه ولي از دانشگاه چمران ميشه به اپلاي دانشگاه هاي تاپ مثله استنفورد فكر كرد؟؟؟ سلام، من 2 نفر رو میشناسم که لیسانس دانشگاه گیلان بودن. یکی رتبه ارشدش 1 شد و رفت شریف. نهایتاً از Cal Tech پذیرش گرفت و رفت. یکی دیگه هم ارشد امیرکبیر قبول شد و واسه دکتری از UCLA پذیرش گرفت ولی ویزا بهش ندادن و رفت EPFL. رشته جفتشون هم مهندسی عمران بود.
23-03-2017, 10:04 PM
سلام دوستان. به نظر شما با معدل ارشد 15 و کاشناسی 14.5 ، مستر دوباره به منظور کسب معدل بالا مثلا 17 یا 18 میتونه گزینه ی خوبی برای یک دکترا در خارج باشه یا وقت هدر دادن هست ؟
23-03-2017, 10:21 PM
(23-03-2017, 10:04 PM)ehsangerman نوشته: سلام دوستان. به نظر شما با معدل ارشد 15 و کاشناسی 14.5 ، مستر دوباره به منظور کسب معدل بالا مثلا 17 یا 18 میتونه گزینه ی خوبی برای یک دکترا در خارج باشه یا وقت هدر دادن هست ؟ سلام مستر مجدد در صورتی مفید است که معدل بالا و حداقل یک مقاله ISI با ضریب تاثیر قابل قبول به همراه داشته باشد. اما صرف معدل بالا در ارشد، نباید به پذیرش با فاند در مقطع دکتری فکر کرد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
23-03-2017, 10:34 PM
(23-03-2017, 10:21 PM)automotive نوشته: سلام ممنون. یعنی منظور شما اینه که فاند رو روی معدل لیسانس اعمال می کنند ؟
23-03-2017, 10:38 PM
(23-03-2017, 10:34 PM)ehsangerman نوشته: ممنون. یعنی منظور شما اینه که فاند رو روی معدل لیسانس اعمال می کنند ؟خیر، برخی از دانشگاه های ایالاتمتحده و کانادا برای مقطع ارشد و دکتری، معدل بالای 15 لیسانس را یک الزام میدانند. فاند به رزومه شما تعلق میگیرد. معدل، نمرهی زبان، توصیه نامه، مقاله و نامه انگیزشی رزومهی شما را تشکیل میدهند و ارتباط با اساتید و مرتبط بودن رشته تحصیلی و حیطهی تحقیقاتی نیز در دریافت فاند تاثیر دارد. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
10-11-2017, 12:59 PM
اگه من الان که 10 نوامبر 2017 هست. همه مینیمم ریکوارمنت ها رو دارم و از دو سه تا استاد هم جواب گرفتم که رزوه خوبی داری و اپلای کن به دانشگاه. اپلای کنم یا بزارم مثلا جی آر ای رو هم بدم یا آیلتسم و قوی تر کنم تا قبل ددلاین و بعد اپلای کنم.یعنی دیر و زود اپلای کردن به دانشگاه(البته قبل ددلاین) تاثیری در گرفتن پذیرش با فاند داره یا نه؟ ممکنه دانشجویی زودت از من اپلای کنه به دانشگاه با همین استاد و بپذیرنش و شانس من پایین تر بیاید یا اینکه دانشگاه تا قبل ددلاین صبر میکنه تا همه اپلیکنت ها اپلای کنن و بعد بهترین ها رو انتخاب میکنن.
این سوالات در مورد دانشگاه های کانادا هست. که اکثرا ددلاین تا ژانویه دارند.
11-11-2017, 12:03 AM
(10-11-2017, 12:59 PM)najme.nekoo نوشته: اگه من الان که 10 نوامبر 2017 هست. همه مینیمم ریکوارمنت ها رو دارم و از دو سه تا استاد هم جواب گرفتم که رزوه خوبی داری و اپلای کن به دانشگاه. اپلای کنم یا بزارم مثلا جی آر ای رو هم بدم یا آیلتسم و قوی تر کنم تا قبل ددلاین و بعد اپلای کنم.یعنی دیر و زود اپلای کردن به دانشگاه(البته قبل ددلاین) تاثیری در گرفتن پذیرش با فاند داره یا نه؟ ممکنه دانشجویی زودت از من اپلای کنه به دانشگاه با همین استاد و بپذیرنش و شانس من پایین تر بیاید یا اینکه دانشگاه تا قبل ددلاین صبر میکنه تا همه اپلیکنت ها اپلای کنن و بعد بهترین ها رو انتخاب میکنن. اگر در مورد کاناداست سوالتون تقریبا اکثر دانشگاه های کانادا GRE رو بررسی نمیکنند، البته مثلا شیمی ویکتوریا الزام میکنه که داشته باشید یا مک گیل برای برخی از رشته ها اما خیلی هاشون اینجور نیست اگر اساتید اوکی قطعی دادند و خیلی رزومتون رو پسندیدن اپلی کنید و باهاشون در ارتباط باشید تا شمارو انتخاب نهایی کنند تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ، نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی |
|