17-06-2012, 12:40 AM
(17-06-2012, 12:24 AM)Shahrouz نوشته: to zari:خب من تصور نمی کنم که نمره بالاتر از می نیمم بی تاثیر باشه. چون شرایط رقابتی هست و مسلما تعداد بسیار زیادی از اپلیکنت ها می نیممهای مورد نیاز رو دارند که استاد یا دانشگاه باید از میون اونها انتخاب کنه. در ضمن، همونطور که گفتم، بجز زبان چیز دیگری در رزومه رو نمی تونی بهبود بدی.
ممنونم. در مورد استرالیاو یا اروپا من تا جایی که شنیدم از مینمم بالاتر آوردن تافل یا آیلتس تاثیر چندانی در اسکالرشیپ نداره. حتی خواستم جی ار ای هم بخونم دوباره (1070 گرفتم قبلا که فکر کردم دیگه برای استرالیا کافی باشه). ولی گفتند اثر نداره!
ولی فکر کنم تنها کاری که می شه کرد همین زبانه.
SOPحرفه ای؟ یک نمونش رو قبلا به من داده بودید. برای اروپا یا بقیه جاها هم تاثیر داره؟
در مورد SoP، فکر کنم سال گذشته یه نمونه برات فرستادم و نمونه های حرفه ای تری هم دارم که اگر خواستی برات می فرستم. فکر می کنم برای همه جا تاثیرگذار باشه. من یه نمونه SoP از کسی که دانشجوی دکترای جورجیا تک بود که رزومه نسبتا خوب (اما نه خیلی قوی) داشت خوندم (که پذیرش فول فاند از جرجیا تک داشت و الان دانشجوی پست داک همونجاست) و به نظرم به قدری خوب نوشته شده بود که توجه هر استادی رو به تواناییهای اون شخص جلب می کرد. بدون شک این قضیه برای دانشگاه های دیگه (غیر از امریکا) هم می تونه صادق باشه.