07-12-2014, 11:53 PM
دانشگاه های آلمان و اتریش gre نمیخوان؟؟ اگه نمرم خوب باشه چی؟؟ اثر مثبت نداره؟؟؟
بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند
|
07-12-2014, 11:53 PM
دانشگاه های آلمان و اتریش gre نمیخوان؟؟ اگه نمرم خوب باشه چی؟؟ اثر مثبت نداره؟؟؟
08-12-2014, 12:08 AM
(07-12-2014, 11:53 PM)'hasti.k' نوشته: دانشگاه های آلمان و اتریش gre نمیخوان؟؟ اگه نمرم خوب باشه چی؟؟ اثر مثبت نداره؟؟؟ در اکثر موارد در مورد نمره آزمون GRE که اجباری نیستند، توصیه شده نام برده شده. پس همانطوری که شما اشاره کردین امتیازی مثبت شمرده میشه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
09-12-2014, 12:51 AM
سلام دوستان .من برای یکی از دانشگاههای امریکا می خوام اپلای کنم. ولی نمره gre من از حداقل نمره افرادی که پذیرش
گرفتن در اون رشته پایین تره. هر چند کلا دانشگاه مینیممی واسه gre نگفته ولی گفته که نمره افراد قبولی از اینقدر به بالا بوده.... در ضمن معدل رو هم واسه دکترا گفته 3.5 که واسه من لیسانسم 3 بوده و مسترم چون by research بوده معدل ندارم.حالا به نظر شما اصلا من شانسی دارم واسه پذیرش؟ apply کنم یا فقط هزینه اضافی کردنه؟
09-12-2014, 02:42 AM
با عرض سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم در ارتباط با گرفتن توصیه نامه از استاد، راستش من با یک استاد ایرانی مکاتبه کردم راجب با گرفتن توصیه نامه و ایشان فرمودند که در صورت آماده کردن مقاله به بنده توصیه نامه می دهند، این مختصری از رزومه این استاد هست که می نویسم: 1) ایشان سه مرتبه دانشمند نمونه مجله (Thomson) شدند. 2) Citation: 10395, h- index: 48, i10- index: 262 آیا به نظر شما ارزش داره که وقت بگذارم برای گرفتن توصیه نامه از ایشان؟
09-12-2014, 04:20 AM
(09-12-2014, 12:51 AM)'blueroze' نوشته: سلام دوستان .من برای یکی از دانشگاههای امریکا می خوام اپلای کنم. ولی نمره gre من از حداقل نمره افرادی که پذیرش سلام دوست خوبم
این حداقل که دانشگاه اعلام می کند شرط لازم برای در نظر گرفتن پرونده شما برای بورس هست و اگر حداقل را نداشته باشی متاسفانه بررسی نمی کنند بنظر من دانشگاهی را در نظر بگیر که از حداقل رزومه بهتری داشته باشی [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
09-12-2014, 10:30 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 09-12-2014, 10:30 PM توسط ahmadpashaei.)
(09-12-2014, 02:42 AM)'Pedram paladin' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید سلام. با کار کردن روی موضوع مشترک با چنین استادی و اینکه به مقاله بکشه (قطعا اینا ژورنال میدن اونم در مجلات معتبر) خودش برای هر دانشجویی آرزو هست چه برسه به اینکه بهتون توصیه نامه هم بده. مطمئن باشید اگر دانشگاهتونم سطح بالا و شناخته شده باشه و با فرض متناسب بودن سایر شرایط اپلای(معدل و نمرات زبان) با توصیه نامه از این استاد rank دانشگاهایی که بعدا پذیرش میگیرین تغییر محسوسی میکنه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
10-12-2014, 02:26 PM
(12-07-2014, 08:19 PM)'saaaaam' نوشته: سلام دوستان در مورد این پست باید یک توضیح اضافه کنم از ریس دپارتمان مدیریت دانش و اطلاعات دانشگاه خودم در مورد کورسرا سوال کردم گفتند در صورتی که قبل از برداشتن کورس با ایشان مشورت کنم و پس از تایید ایشان جزو واحدهای تحصیلی بحساب می اید ولی متاسفانه از ایران به دلیل تحریم نمیشه این کورسها را گذراند ولی بطور کلی اینجا تحقیق بیشتر بچه های رشته هایی مثل مهندسی نرم افزار و ای تی این دوره ها را می گذرانند [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
11-12-2014, 08:56 PM
با سلام خدمت دوستان
من نمیدونستم سوالمو کجا مطرح کنم. اگه جاش درست نیست ببخشید من نتایج پذیرشو نگاه کردم (در مقطع دکترا) وبعضی از بورس هارو دیدم که 48000 یا 58000 و حتی 73000 دلار رو دیدم (البته فقط در آمریکا). آیا این مقدار برای یک ساله؟ و اگر برای یک ساله امکان داره مثلا ماهی 6 هزار دلار فاند به کسی تعلق بگره؟ اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم. من واقعا گیج شدم. چون شنیدم آمریکا زیاد فاند نمیده و الان کشورهای اسکاندیناوی وضعشون بهتره. ممنون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
کمک هزینه از دو بخش تشکیل میشه یکی برای تحصیل که بسته به رشته و دانشگاه حدود سالی 20 تا 30 هزار دلار هست و بخش دوم مربوط به هزینه های زندگانی که حدود 15 تا 25 هزار دلار هست. برخی فقط به دومی اشاره می کنند و برخی به کل کمک هزینه ای که دانشگاه بهشون داده. معمولا بخش دوم خیلی زیاد نیست و اولی هست که باعث میشه رقم ها خیلی متفاوت بشه.
(11-12-2014, 08:56 PM)'aram_leg' نوشته: با سلام خدمت دوستان ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
11-12-2014, 09:19 PM
(11-12-2014, 09:04 PM)'M1KE' نوشته: کمک هزینه از دو بخش تشکیل میشه یکی برای تحصیل که بسته به رشته و دانشگاه حدود سالی 20 تا 30 هزار دلار هست و بخش دوم مربوط به هزینه های زندگانی که حدود 15 تا 25 هزار دلار هست. برخی فقط به دومی اشاره می کنند و برخی به کل کمک هزینه ای که دانشگاه بهشون داده. معمولا بخش دوم خیلی زیاد نیست و اولی هست که باعث میشه رقم ها خیلی متفاوت بشه. با توجه به حرفاتون کمک هزینه برای زندگی در آمریکا حدود ماهی 2000 دلاره؟ که فکر نکنم هیچ فاندی در آمریکا به طور چشمگیری از این بیشتر باشه؟
یه سوال دیگه داشتم اینه که میگن در اسکاندیناوی این کمک هزینه خیلی بیشتر از این مقدارهاست؟ من یه دوستی در دانمارک دارم که حدود ماهی 4000 دلار کمک هزینه یهش میدن. شما اطلاعی دارید؟ ممنون از راهنماییتون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین) |
|