در مقطع های بالا مثل دکترا شانس گرفتن فول فاند به طور کلی بیشتر از ارشد و در ارشد هم بیشتر از کارشناسی هست. بنابراین اگر بتونید به سمت دکترای مستقیم Direct Phd برین با توجه به اینکه دکترا هست شانس تون برای گرفتن فول فاند بیشتر هست. با این حال دکترای مستقیم ها معدل خوبی برای کارشناسی می خوان که شما در این قسمت ضعیف هستید. ولی ناامید نباشید سعی کنید آیلتس یا تافل خودتون رو به ترتیب به 7 یا 100 برسونید و در جیمت هم اگر بتونید بالای 650 بگیرید خیلی عالیه و تا حد زیادی نقص معدل رو پوشش میده و شانس معقولی برای پذیرش خواهید داشت. فرق شما با کسی که معدلش بالاست اینه که می بایست یه مقدار روی دانشگاه های متوسط تر وقت بگذارید و وقت بیشتری هم بگذارید.
تاپیک پذیرش مستقیم از کارشناسی به دکترا رو هم مطالعه کنید بد نیست. البته وزارت علوم ایران ظاهرن با برخی از این مدرک ها مشکلاتی داره که بهتره نکات مربوط به اون رو هم در تاپیک اعتبار مدارک دکترای مستقیم در ایران بخونید که اگر احیانن می خواستین از اون مدرک در ایران استفاده کنید به مشکل نخورید.
پینوشت: البته در رشته ای که شما مدنظرتون هست در مقایسه با مهندسی ها ممکنه سخت تر دانشگاهی پیدا یشه که دکترای مستقیم برای اون ارائه بده می بایست در سایت دانشگاه ها بگردین ببینید چنین گزینه ای برای رشته موردنظرتون رو فراهم کردند یا خیر. اگر این گزینه عملی نشد شاید در نهایت مجبور بشین ارشد رو در ایران بخونید و بعد برای دکترا اقدام کنید.
تاپیک پذیرش مستقیم از کارشناسی به دکترا رو هم مطالعه کنید بد نیست. البته وزارت علوم ایران ظاهرن با برخی از این مدرک ها مشکلاتی داره که بهتره نکات مربوط به اون رو هم در تاپیک اعتبار مدارک دکترای مستقیم در ایران بخونید که اگر احیانن می خواستین از اون مدرک در ایران استفاده کنید به مشکل نخورید.
پینوشت: البته در رشته ای که شما مدنظرتون هست در مقایسه با مهندسی ها ممکنه سخت تر دانشگاهی پیدا یشه که دکترای مستقیم برای اون ارائه بده می بایست در سایت دانشگاه ها بگردین ببینید چنین گزینه ای برای رشته موردنظرتون رو فراهم کردند یا خیر. اگر این گزینه عملی نشد شاید در نهایت مجبور بشین ارشد رو در ایران بخونید و بعد برای دکترا اقدام کنید.
(21-04-2014, 08:42 PM)'ashkan065' نوشته: سلام دوستان
یک سوال دارم ازت شما بزرگواران.
ببین من احتمالا با معدلی بین 14-15 میتونم کلکه داشنگارو بکنم.کارشناسی پیام نور.مدیریت جهانگردی.
ولی جی مت رو میتونم بین 650 تا 700 بیارم.
زبان هم حد قابله قبول رو میتونم بیارم.
با این شرایط شانس گرفتن فول فاند برای ارشد چه قدره؟
از 2-3 تا ازاساتید که مدرک دکترا دارم هم میتونم توصیه نامه بگیرم یکی از انگلستان فارغ التحصل شده.
رشتم مدیریت جهانگردیه برای رشته ی بازرگانی یا ام بی ای اقدام میکنم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -