09-10-2014, 05:35 PM
(09-10-2014, 11:22 AM)'hojjat66' نوشته: باسلام وتشکر از شما
میبخشید با توجه به رزومه ی بنده که ذکر کردم
آیا میتونم با اخذ نمره ی بالا تر در زبان وgreنبود مقاله را جبران کنم مثلا زبان دررنج 110-115
وgre 1300
واینکه چه دانشگاههایی در ترم بهار پذیرش میدهند ؟بااینکه میدانم که پذیرش ترم بهار مشکل است
باتوجه به تلاش همه جانبه ای که درحال حاظر درزمینه زبان وgre درحال انجام هستم این نمرات زبان وgreکاملا دست یافتنی است
باتشکر از محبت شما
(09-10-2014, 11:24 AM)'hojjat66' نوشته: سوال دیگر اینکه نحوه ی اینکه بااساتید ایمیل بزنم را لطف کنید بفرمایید
که روال صحیح به چه صورت است؟
متشکرم ازمحبت شما
(09-10-2014, 11:27 AM)'hojjat66' نوشته: نکته دیگر که باید خدمت شما عرض کنم این است که قصد اخذ پذیرش از دانشگاههای امریکا را دارم
متشکرم
سلام دوست خوب
رشته ما متاسفانه تعداد کسانی که بورس شدن از ایران برای دکتری بسیار کم هست شاید در ده سال اخیر کمتر از 10 نفر
جی ار ای خیلی کمک می کند ولی در مقطع دکتری استاد دنبال کسی هست که کار پژوهشی انجام بدهد پس داشتن مقاله الزامی هست
در مورد ایمیل زدن قویا پیشنهاد می کنم پس از اخذ نمرات لازم و چاپ حداقل دو مقاله شروع بکار کنید دنبال اساتیدی بگردید که در زمینه ای مشابه تحقیقات شما مشغول هستند بنظر من ایمیل شما باید حداکثر یک پاراگراف و همراه با ان رزومه خود را هم بفرستید
رشته ما متاسفانه تعداد کسانی که بورس شدن از ایران برای دکتری بسیار کم هست شاید در ده سال اخیر کمتر از 10 نفر
جی ار ای خیلی کمک می کند ولی در مقطع دکتری استاد دنبال کسی هست که کار پژوهشی انجام بدهد پس داشتن مقاله الزامی هست
در مورد ایمیل زدن قویا پیشنهاد می کنم پس از اخذ نمرات لازم و چاپ حداقل دو مقاله شروع بکار کنید دنبال اساتیدی بگردید که در زمینه ای مشابه تحقیقات شما مشغول هستند بنظر من ایمیل شما باید حداکثر یک پاراگراف و همراه با ان رزومه خود را هم بفرستید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]