17-12-2014, 03:26 PM
(17-12-2014, 01:28 AM)'smoah64' نوشته: درود به شما!
نميدونم رزومه من تا چه حد قابل قبوله؛ و چه نقاط ضعف و قوتي دارم؛ پيشاپيش از راهنمايي و توجه شما سپاسگزارم!
كارشناسي مديريت بازرگاني –دانشگاه مازندران – 13/47
كارشناسي ارشد مديريت بازرگاني-مالي– آزاد واحد بابل– 17/03
تافل و آيلتس ندارم.
جيآراي هم ندارم.
4 مقاله ISI بدون ايمپكت، 3 مقاله ISI در دست داوري (روند انتشار مقالات ISI در ژورنالها ادامه داره، البته ازين به بعد فقط ژورنالهاي ايمپكتدار!) 2 مقاله ژورنالهاي علمي-پژوهشي داخلي (اينجا هم هنوز مقالات دست داوري و چاپ دارم).
11 مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي (9 مقاله در كنفرانسهاي بينالمللي داخلي تهران، شيراز، رشت و قم) 2 مقاله در كنفرانس بينالمللي دانشگاه شججين لهستان و 2 مقاله هم تا مدتي بعد در دانشگاه سيسيل ايتاليا.
درخواست براي مديريت بازاريابي، دكترا .
اولويت اول اروپا (ترجيحا آلمان، هلند، كشورهاي اسكانديناوي) اولويت بعدي امريكا.
داراي 12 سال سابقة كار (8 سال فعاليت بانكي، 4 سال فعاليت مطبوعاتي).
به نرمافزارهاي آماري مثل SPSS و Lisrel هم تسلط دارم.
نيازمند فاند كامل هستم.
سلام دوست خوب
والا رشته مدیریت بنظر من مشکلترین رشته برای بورس شدن هست
اولا معدل لیسانس در این رشته بسیار اهمیت دارد و تقریبا جبران ناپذیر هست و شخصا من هم با معدل لیسانس مشابه شما و فوق مشابه تقریبا تعداد مقالات سه برابر شما نتوانستم بورس بشوم
واقعیت را بخواهید شما باید چند پلن داشته باشید که شامل مطالعه جدی برای ازمون جی ار ای و کسب نمره بالای 320 در ان هست و همچنین همزمان هم برای مستر دوم و هم دکتری اقدام کنید
اینور اب مقاله ای اس ای در مجلانی که توسط مثلا انتشارات تیلور اند فرانسیس چاپ می شود را قبول دارند و متاسفانه مجلاتی که ما مقاله داریم چندان ارزشی ندارند
و نهایت اگر مقالات شما در زمینه مدیریت مالی باشد با دکتری بازاریابی هماهنگی ندارد شاید ذکر انها دقیقا مثل من باعث ریجکتی شما شود چون همه دانشگاه ها به من میگفتن رزومت به مالی می خوره و وقتی برای مالی اپلای کردم به دلیل تفاوت رشته ریجکت شدم نهایت مستر دوم اقدام کردم
اگر شرایط کاری خوبی دارید پیشنهاد می کند همان ایران دکتری بخوانید
والا رشته مدیریت بنظر من مشکلترین رشته برای بورس شدن هست
اولا معدل لیسانس در این رشته بسیار اهمیت دارد و تقریبا جبران ناپذیر هست و شخصا من هم با معدل لیسانس مشابه شما و فوق مشابه تقریبا تعداد مقالات سه برابر شما نتوانستم بورس بشوم
واقعیت را بخواهید شما باید چند پلن داشته باشید که شامل مطالعه جدی برای ازمون جی ار ای و کسب نمره بالای 320 در ان هست و همچنین همزمان هم برای مستر دوم و هم دکتری اقدام کنید
اینور اب مقاله ای اس ای در مجلانی که توسط مثلا انتشارات تیلور اند فرانسیس چاپ می شود را قبول دارند و متاسفانه مجلاتی که ما مقاله داریم چندان ارزشی ندارند
و نهایت اگر مقالات شما در زمینه مدیریت مالی باشد با دکتری بازاریابی هماهنگی ندارد شاید ذکر انها دقیقا مثل من باعث ریجکتی شما شود چون همه دانشگاه ها به من میگفتن رزومت به مالی می خوره و وقتی برای مالی اپلای کردم به دلیل تفاوت رشته ریجکت شدم نهایت مستر دوم اقدام کردم
اگر شرایط کاری خوبی دارید پیشنهاد می کند همان ایران دکتری بخوانید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]