25-02-2013, 08:13 PM
(24-02-2013, 11:50 PM)'hossein98' نوشته: سلامسلام دوست عزیز، نگفتید که مقاله هاتون در چه رشته ای هست،
لطفا اگر امکانش هست راهنماییم کنید. من لیسانس مکانیک دارم (از دانشگاه آزاد) فوق لیسانس هم مدیریت اجرایی(دانشگاه آزاد) دارم می خوانم می خوام حدود یک سال و نیم دیگه برم خارج از کشور دوباره فوق لیسانس بخوانم (مدیریت تکنولوژی) دو سال سابقه کار دارم .(یک سال برام بیمه رد شده) از تون راهنمایی می خوام که تو این مدت چه کارهایی بکنم؟ دقیقا من مطمئن نیستم چه کشوری برم برای ارشد. معدلم پایین هستش ولی 2 مقاله isi دارم و چندتا کنفرانس داخلی هم مقاله دادم.
بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که زبانتون رو تقویت کنید و برای امتحان جی آر ای هم درس بخونید که بتونید برای آمریکا اپلای کنید...
اینکه چه کشوری میخاید برید خیلی بستگی به خودتون و هدفتون بعد از ارشد داره، اما به طور کلی کشور های انگلیسی زبان بهترن به نظر من، کشور های جنوب اروپا محیط تفریحی خوبی داره اما آینده ی محکمی نداره و شمال اروپا برعکس.... برای چی میخاید برید خارج؟ اول جواب این سوال رو به خودتون بدید... (و بعدش در تاپیک مناسبش بپرسید..)
در مورد شانستون هم خب مطمئنا معدل کم تاثیر منفی داره و باید با بهتر کردن شرایطتون مثل نمره زبان، نمره جی آر ای یا جی مت ، انتشار مقاله، کار علمی و کار مرتبط با رشته شانستون رو ببرید بالا تر...
مطمئن نیستم بتونید فاند بگیرید، یعنی شانستون برای فاند پایینه اما اگه خوب تلاش کنید میتونید پذیرش بگیرید...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز