14-02-2015, 05:15 PM
(14-02-2015, 03:18 PM)'Amir-m' نوشته: ساااام عزیز ممنون از پاسخگوییت. اونو چک کردم دوره به زبان انگلیسی هست. منظورم اینه که تحصیل تو رشته های مدیریتی به زبان انگلیسی در کل چطوریه ؟ اذیت میکنه یا نه با یه برنامه ریزی درسی مناسب میشه از پسش بر آمد ؟ اینو به این خاطر میپرسم چون یه تجربه نا موفق تو رشته فنی مهندسی دارم و به سختی بعد از ۶ سال و معدل ۱۲ لیسانس گرفتم با اینکه نسبتا زیاد وقت میزارم برای درس !
سلام
والا درس خوندن در فنلاند کلا با ایران متفاوت هست جوری سختی های خودش را دارد ولی اگر از اول میخواهید شروع کنید پیشنهاد می کنم برای لیسانس کامپیوتر یا ای تی اقدام کنید اینجا اینده بسیار روشنتری نسبت به رشته های مدیریت دارد
والا درس خوندن در فنلاند کلا با ایران متفاوت هست جوری سختی های خودش را دارد ولی اگر از اول میخواهید شروع کنید پیشنهاد می کنم برای لیسانس کامپیوتر یا ای تی اقدام کنید اینجا اینده بسیار روشنتری نسبت به رشته های مدیریت دارد
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]