01-12-2018, 06:53 PM
(01-12-2018, 05:43 PM)automotive نوشته: ممنون برای راهنمایی، قسمت گرایش بیشتر از فاند اهمیت داره، با توجه به گستردگی زیاد مکانیک از جامدات تا سیالات، از طراحی موتور احتراق داخلی تا طراحی روبات یا حتی تجهیزات پزشکی، مکاترونیک و سایر زیر مجموعه ها، میخواستم وضعیت رو بدونم.
طراحی خودرو هم منظورم طراحی بدنه نیست، طراحی بدنه میشه طراحی صنعتی اصلا برای مکانیک نیستش مگر بهینه سازیش برای قسمت آیرودینامیکش که کار بچه های سیالات هستش.
خلاصه که میدونم که میشه طرح های متفاوتی رو انتخاب کرد حتی بعد از ورود به رشته، برای فاند هم شما دکتری مستقیم در نظر بگیر (یا اصلا فاند رو در نظر نگیر)،
ما از استاتیک و مقاومت تا اجزای ماشین، ترمودیناک، انتقال حرارت، دینامیک، ریاضی مهندسی، دیفرانسیل و خلاصه که هم درسهای اصلی سیالات رو پاس کردیم و هم جامدات.
این رو هم گفتم برای پیشفرض دروس.
چون شما ارشد رو تجربه کردی، میخواستم بدونم که نظرت در مورد رشته مکانیک سیالات/جامدات یا مهندسی پزشکی یا حتی مکاترونیک چی هستش
چون پیش نیاز همشون رو داریم و بعد از ورود هم فکر نکنم دیگه راه برگشتی باشه.
بستگی زیادی داره اخه. ممکنه یه کشور بری یه زمینه خیلی خوب باشه و کار بتونی بگیری بعد حالا کار از هر نوع
ممکنه گشور دیگری طور دیگری باشه
ولی در حالت کلی واقعیت اینه الان رشته ها بین رشته ای شده. مکاترونیک هم اونطور که در ایران اسم در اورده خیلی هم مطرح نیست انچنانی. همون بهتره اسم رباتیک گذاشت اگر نگیم کنترل و ارتعاشات
شما باید ببینید ادم کدام کار هستید این هم مهمه واقعیت. فقط این نیست بگیممچون این زمینه خوبه برم رو اون کار کنم.
از نظر من که بعد ساها تجربه بدست اومده روی مواردی کار کن که مفاله دادن و سایت گرفتن ازش راحتتر باشه. اینطوری میشه راحت تر بعدا جاب گرفت. چون واقعیت رو بخواهید ماها که میریم خارج در عمل نصف عمرمون رفته و رفتیم. بنا براین بیاییم تازه زمان بزاریم برا چیزی ک ه در موردش اطلاعات نداریم تا یاد بگیریم اون یکی نصفه هم دود شد!
اگر میخوای یه جواب کلی برای شما بدم میتونم مهندسی پزشکی رو بگم.
طراحی خودرو اینا الان رو بورس نیست. خودشون ادم دارن. میان با همون صنعتی گره میزنن. اگه بخوای سخت کنی کار رو بیا سمت اپتیمایزیشن!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.