31-03-2015, 04:09 PM
یعنی مجدد کارشناسی ارشد بخونم؟معدل کارشناسی 16.50 از دانشگاه ازاد و کارشناسی ارشد 15.14
زبان هنوز نگرفتم
زبان هنوز نگرفتم
بررسی وضعیت گرایش های مختلف مهندسی مکانیک
|
31-03-2015, 04:09 PM
یعنی مجدد کارشناسی ارشد بخونم؟معدل کارشناسی 16.50 از دانشگاه ازاد و کارشناسی ارشد 15.14
زبان هنوز نگرفتم
01-04-2015, 07:34 AM
(31-03-2015, 04:09 PM)'peymani' نوشته: یعنی مجدد کارشناسی ارشد بخونم؟معدل کارشناسی 16.50 از دانشگاه ازاد و کارشناسی ارشد 15.14 شما که در پست قبلی اشاره نکردی به معدل و مقطع تحصیلیت!!
در کل معدل ارشد شانست رو پاییین میاره. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
07-09-2016, 12:47 PM
با سلام خدمت شما آقا پژمان و مطالب مفیدتون
من ارشد صنعتی اصفهان هستم و تبدیل میخونم.خیلی گیج شدم توی انتخاب فیلد کاری اگه امانش هست این زمینه ها رو یه بررسی بکنین: احتراق انتقال حرارت cfd جریان چند فازی پردازش موازی و توربولانس واقعا متشکر واگه امکانش هست سریع پاسخ بدین لطفا
07-09-2016, 01:21 PM
(07-09-2016, 12:47 PM)habt نوشته: با سلام خدمت شما آقا پژمان و مطالب مفیدتون سلام فک کنم پژمان خیلی وقته رفته! دوست عزیز همه این گرایش ها عین هم و تقریبا فرقی با هم ندارن. همه اکادمیک و تیوری. نمیدونم هدفتون چیه ولی میشه گفت بحث انرژی در اینده بیشترین حرفها رو در علم خواهد زد حداقل در رشته سیالات. جریان و توربولانس و انتقال حرارت و اینها همگی صحبتهای کلیشه ای به خصوص در ایران هستند.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
سلام
من دانشجوی ترم آخر کارشناسی ناپیوسته رشته مهندسی تکنولوژی تاسیسات حرارتی وبرودتی در دانشگاه آراداسلامی هستم با : معدل کل (فعلا) :18.5 معدل دوره کاردانی :16.7 رشته مرتبط >>>دانشکده فنی انقلاب اسلامی تهران(سراسری) IELTS:6.5 GRE:وربال 300و کوانت 180 یک مقاله سابمیت ISI مسلط به نرم افزارهای REVIT MEP CAD HAP FLUENT MATLAB SOLID WORKS سابقه کار 2 سال (مرتبط با گرایش) رتبه سوم مسابقات علمی و عملی تهران(آیا موثر هست؟ ![]() ""به نظرتون شانسم برای دریافت فاند(کشورهای مورد نظرم آمریکا،کانادا،سنگاپور،آلمان) برای دوره مستر چند درصده؟ یا بهتر اینه که مستر تبدیل انرژی یا مهندسی انرژی رو داخل ایران بخونم (امید دارم که دانشگاه خوب داخل تهران قبول شم)بعد اپلای کنم؟؟ ممنون میشم کمکم کنید
12-02-2017, 09:20 PM
(11-02-2017, 11:34 PM)miladjr نوشته: سلام سلام، احتمالا نمره ی GRE خود را اشتباه وارد کرده اید، وربال و کوانت هر کدام از 170 هستند و 180 و 300 در رنج نیست. اما نمرهی آیلتس شما اگر هیچ مهارتی را از 6 کمتر نشده باشید، مناسب است. تسلط از دید شما با دید استاد مورد نظر متفاوت است، خود MATLAB به تنهایی دنیایی بی انتها است، حتما در زمان اپلای و در رزومه این موارد را اعلام کنید، اما توجه داشته باشید که مسلط به MATLAB هیچ معنایی ندارد، باید دقیقا اعلام کنید که بهترین کاری که با آن نرم افزار انجام داده اید چه بوده است، البته این موارد بیشتر در مصاحبهها انجام میپذیرد، بدیهی است که اگر استادی صرف آشنایی با MATLAB یا دیگر نرمافزارها به رزومهی شما علاقهمند شود، از شما به صورت آنلاین آزمون میگیرند. رتبه ی سوم را در رزومه خود قید کنید، بله موثر است (البته مدارک دال بر این موضوع باید ارائه دهید، گواهی معتبر کافی به نظر میرسد). آمریکا که قانونا ممنوع شده است. بورسیههای آلمان پیچیده است و خیلی دیر به دست شما میرسد، در ارتباط با سنگاپور اطلاعاتی ندارم، اما برای کانادا، ایتالیا، ترکیه و اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید، آلمان میتواند گزینهی مناسبی باشد. ضمنا مدرک شما Technical and Vocational است، حتما قبل از اپلای از دانشگاه سوال کنید که این مدرک را قبول دارند یا خیر، در هنگام مکاتبه نیز این موضوع را اعلام کنید. موفق و پیروز باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
(12-02-2017, 09:20 PM)automotive نوشته: سلام،ممنون از پاسختون منظورم از تسلط در خصوص matlab ،توانایی در محاسبات و سیمولینک دینامیک سیالات (CFD)مربوط به تخصص خودم بود. در ضمن من محدودیت مالی هم دارم... به نظرتون اگر من دوره مستر تبدیل انرژی یا مهندسی انرژی رو داخل ایران بخونم و برای دکتری درخواست بدم,کارم برای دریافت فاند راحت تر میشه؟ و یک سوال دیگه اینکه آیا رتبه کنکور در پذیرش تاثیری خواهد داشت؟
12-02-2017, 11:54 PM
(12-02-2017, 11:03 PM)miladjr نوشته: ممنون از پاسختونخواهش میکنم، ایتالیا و ترکیه پس از پذیرش کمک هزینه را معمولا پرداخت میکنند ، اگر ارشد را در ایران باشید و برای دکتری اقدام کنید مطمئنا کمک هزینه را راحتتر دریافت میکنید، اما مسائل مهمی وجود دارد، هرچه زودتر وارد کشور جدید شوید، بهتر با شرایط آن کشور تطبیق پیدا میکنید و یا اینکه برای پیدا کردن کار، مدرک ارشد از دکتری بهتر است (حداقل از لحاظ تئوری). به صورت کلی کمک هزینه برای دکتری از ارشد بیشتر است. تا آنجا که اطلاع دارم صرفا قبولی (و نه رتبه کنکور) برای آلمان الزامی است. برای باقی کشورها خیر، مگر رتبه 1 تا 3 کشوری را در آزمون سراسری دریافت کنید. به مطالعه ی فروم و مشاهده تجربیات دیگر دوستان به جمع بندی مناسبی خواهید رسید. موفق باشید It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
13-07-2018, 04:42 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2018, 04:46 PM توسط امید جعفری.)
درود و خسته نباشید
من کارشناسی مهندسی مکانیک طراحی جامدات از دانشگاه ازاد با معدل ۱۴.۷۶ هستم . رزومه هم در حد مدارک فنی حرفه ای هست . گپتحصیلیم تا میاد زبانم اوکی بشه فک کنم بشه ۴ سال . پیشنهادتون برای بهبود وضعیت از نظر زبان و اینکه چ کشوری برای گرفتن پذیرش ارشد دانشگاه های اروپایی مرتبط با رشته ی من چیه !؟ با این اوضاع بنظرتون اگه من بتونم ایلتس ۶.۵ به بالا بگیرم میتونم برای کشورهای مثل هلند بلژیک سوئد یا حتی المان و انگلیس اقدام کنم . شرایط پیدا کردن کار همزمان با تحصیل برام خیلی مهمه ممنون
13-07-2018, 06:41 PM
(13-07-2018, 04:42 PM)امید جعفری نوشته: درود و خسته نباشید سلام کار در حین تحصیل معمولا محدودیت زمانی دارد و به دلیل ویزای تحصیلی درآمد قابل قبولی کسب نخواهید کرد. شما برای هر کشوری که بخواهید میتوانید اقدام کنید، فقط بحث این است که کمک هزینه تحصیلی برای ارشد زیاد نیست و بعضا اگر دانشگاه رایگان باشد، هزینه زندگی بالا است. مگر اینکه دانشجوی نیم وقت باشید و با استفاده از تخصص خود کار کنید و هزینه های تحصیل را بپردازید که نیاز به دانش و یافتن شغل دارد که کار راحتی نیست. ایتالیا با جدود 5000 یورو و ترکیه بدونی نیاز به پشتیبانی مالی هر دو با کمک هزینه تحصیلی کامل در مقطع ارشد وجود دارند، ضمنا از بورس اراسموس نیز میتوانید استفاده کنید که برای یک سری رشته ها و دانشگاه های خاص ارائه میشود. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
|
|