01-02-2015, 12:51 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2015, 12:53 AM توسط ahmadpashaei.)
سلام.
در مورد دومم سایتهایی که ویدیو کلیپ با و بی زیرنویس انگلیسی دارن هم زیاده مثلا این کلوپ انگلیسی (فکر کنم بی زیرنویسه و آموزشی) و این سایت (با زیر نویس) و این سایت که مال یوتیوب هست و کلیپهای بسیار کوتاه و معروف هستن که خیلییییییییییی شما رو سرحال میکنن و یا سایتهای آموزشی مثل این
mohammadreza88
عزیز کامنت زیر رو در امتیازش نوشتن که بهتر دونستم اینجا جواب بدم:نقل قول:اول از همه باید بگم منظورم از کلیپهای یوتیوب ترکیبی از کلیپهای عمومی و مورد علاقه، تخصصی و همینطور کلیپهای آموزشی رشته خودتون در این سایت هست که به نظرم خیلی مفیده. مثلا من به عنوان یک برقی برم دنبال کلیپهای آموزش قانون اهم یا KVL,KCL بگردم تا چیزای تخصصی تر؛ چرا این ساده ها؟ چون اینارو راحت میشه پیدا کرد که مدرسش Native باشه[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی بقیه هندی هستن[img]images/smilies/sad.gif[/img]. اینجوری به مرور(مثلا بیش از 6 ماه) بسته به میزان دیدن خیلی تاثیر میذاره روی شنیدار آدم.خیلی ممنونم احمد جان از راهنمایی هات. میشه در مورد کلیپ های داخل یوتیوب که مفیده برای این کار توضیح بدی؟ که کدوم کلیپ ها منظورتونه دقیقا؟ و سایر سایت هایی که متن و صوت رو با هم دارن (لهجه آمریکن) هم میشه لطفا بهم معرفی کنی؟ تشکر فراوان
در مورد دومم سایتهایی که ویدیو کلیپ با و بی زیرنویس انگلیسی دارن هم زیاده مثلا این کلوپ انگلیسی (فکر کنم بی زیرنویسه و آموزشی) و این سایت (با زیر نویس) و این سایت که مال یوتیوب هست و کلیپهای بسیار کوتاه و معروف هستن که خیلییییییییییی شما رو سرحال میکنن و یا سایتهای آموزشی مثل این
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم