30-07-2012, 10:00 PM
(30-07-2012, 05:30 PM)dvb_hamed نوشته: دوستان،میشه مراحل گرفتن کفالت از طریق بیماری پدر رو هم بفرمایید. پدرم چندین ساله تحت درمان هستش و بیماری پاركينسون داره که در لیست بالا هستش. از دکتر معالج برگه ای برای اثبات بیماری و طول مدت درمان گرفته شده، آیا تاثیری در روند کفالت داره؟ اگر پدر شامل چندین بیماری باشه آیا مجموعش رو در نظر میگیرن یا یکی رو ملاک قرار میدن؟ کلا سخت میگیرن برای این نوع معافی یا خیر؟سلام دوست من و خوش آمدی به فروم
همون طور که در ارسال اول ذکر شده، "پاركينسون در مراحل پيشرفته با علايم باليني واضح و با تاييد متخصص بيماريهاي اعصاب" مسلما شما به اون برگه تائید متخصص اعصاب نیاز خواهی داشت و لازم است. اگر ایشون چند بیماری مختلف که در لیست ذکر شده رو داشته باشند، معمولا شدیدترین رو در نظر میگیرند، ضمن اینکه سایر بیماری ها هم بی تاثیر نیست در اعلام نظر کمیسیون، بنابراین شما از طریق شدیدترین بیماری اقدام خواهید کرد ولی مدارک پزشکی سایر بیماری های ایشون رو هم ضمیمه مدارکتون خواهید کرد. در مورد بیماری های منجر به معافیت کفالت، من (در مورد دوستانم) ندیدم خیلی سخت گیری کنند.
موفق باشی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.