07-08-2012, 09:50 AM
(06-08-2012, 11:51 PM)brotherhood نوشته: پدر من در یک اداره دولتی کار میکرد که خودش رو پزشکی بازنشسته کرد (اعصاب و پوست) این نمیشه از کار افتادگی؟دوست من، چون مسلما هیچ کس بهتر از شما، از شرایط جسمانی پدرتون خبر نداره، به نظر من، در اولین مرحله، شما مواردی رو که جز از کار افتادگی پدر به حساب میاد، مطالعه کنید. در صورتی که پدر شما دچار هر کدوم از این عوارض و یا بیماری ها بود، بعد از مشورت با یک پزشک معتمد نظام وظیفه، شما مطمئنا میتونید برای معافیت از طریق از کار افتادگی پدر اقدام کنید.
پارسال هم دوباره حالش بد شد و یک مدت کوتاهی بستری شد البته برای قندش ... میتونم اقدام کنم ؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.