09-03-2015, 03:46 AM
سلام،
1- طبق دستورالعمل خود سامانه بعد از تایید دانشگاه شما باید مدارکتون از طریق یکی از ادارات پستی معرفی شده برای سازمان دانشجویان ارسال کنید اما معمولا افرادی که عجله دارند خودشون حضوری مدارک می برند تا مهر تایید وزارت علوم بخوره. من خودم پارسال حضوری بردم و نیم ساعته کارم انجام شد.
نشانی:
با توجه به آدرس، باید تو ایستگاه فردوسی از مترو پیاده بشید.
2- پاسخ این سوالتون قبلا در این پست داده شده.
3- لطفا این سوالتون در این تاپیک مطرح کنید.
1- طبق دستورالعمل خود سامانه بعد از تایید دانشگاه شما باید مدارکتون از طریق یکی از ادارات پستی معرفی شده برای سازمان دانشجویان ارسال کنید اما معمولا افرادی که عجله دارند خودشون حضوری مدارک می برند تا مهر تایید وزارت علوم بخوره. من خودم پارسال حضوری بردم و نیم ساعته کارم انجام شد.
نشانی:
تهران، خيابان انقلاب، ضلع شرقي ميدان فردوسي، خيابان شهيد موسوي، ساختمان سازمان امور دانشجويان
با توجه به آدرس، باید تو ایستگاه فردوسی از مترو پیاده بشید.
2- پاسخ این سوالتون قبلا در این پست داده شده.
3- لطفا این سوالتون در این تاپیک مطرح کنید.
(08-03-2015, 10:31 PM)'persevere' نوشته:با سلام،
من مدارک دانشگاهیم تکمیل شده و الان میخاستم برای ترجمه اقدام کنم. بسیار ممنون میشم در موارد زیر راهنمایی نمایید:
1- وضعیت مدارک در سامانه وزارت علوم همه مورد تایید دانشگاه ها قرار گرفته است. آیا الان میتوانم با مراجعه به وزارت خانه مهر تایید را دریافت کنم؟ لطفا آدرس محل مراجعه را هم اشاره کنید. ممنوم میشم اگه دوستان بگن از طریق کدام ایستگاه مترو دسترسی راحت تر هست؟
2- من ترجمه انگلیسی رسمی ریزنمرات را از دانشگاه دریافت کردم. آیا میتوانم همین ریز نمرات را کپی برابر اصل کنم و برای دانشگاه ها ارسال کنم؟ آیا نیازی به ترجمه ریز نمرات نیست؟ در صورت مثبت بودن جواب برای کپی برابر اصل نمودن ریز نمرات به کجا باید مراجعه کنم؟ (در مورد مدرک آیلتس هم همین مورد کپی برابر اصل شدن نیاز دارم)
3- برای ترجمه مدارک (دانشنامه و ...) بهترین دارالترجمه در شیراز کجاست؟ لطفا اگه کسی سراغ داره آدرس و شماره تلفن محل رو بیان کنه. لطفا از حدود قیمت ها هم صحبت نمایید.
لطفا اگه نکته خاصی مد نظر دوستان هست حتما اشاره کنند.
با احترام و تشکر
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.