به نظرم با همون سیستم معمولی پیش برید راحت تر می تونید معدل تون رو بالا نگه دارید اگر از نظر درسی به خودتون فشار بیارین این احتمال وجود داره که نتیجه خوبی حاصل نشه. برای نمونه در دانشگاه معمولن دانشجوها ترمی 18-17 واحد بر می دارند من یک ترمی 24 واحد --که سقفش بود-- برداشتم و همون ترم کمترین معدل رو در دوران تحصیلم به دست آوردم!
با سیستم عادی که پیش برین هم می تونید به راحتی معدل تون رو بالا نگه دارید و هم اینکه برای بهبود زبان خودتون وقت بگذارید که خیلی در بحث پذیرش و موفقیت در دانشگاه های خارج از کشور تاثیر گذار هست.
پینوشت: به شرطی که وقت آزادتون رو مثل برادرزاده من برای بازی های کامپیوتری و پلی استیشن نگذارید! زمانی که من همسن شما بودم یک چیزی بود به اسم آتاری ما خودمون رو با اون سرگرم می کردیم!
با سیستم عادی که پیش برین هم می تونید به راحتی معدل تون رو بالا نگه دارید و هم اینکه برای بهبود زبان خودتون وقت بگذارید که خیلی در بحث پذیرش و موفقیت در دانشگاه های خارج از کشور تاثیر گذار هست.
پینوشت: به شرطی که وقت آزادتون رو مثل برادرزاده من برای بازی های کامپیوتری و پلی استیشن نگذارید! زمانی که من همسن شما بودم یک چیزی بود به اسم آتاری ما خودمون رو با اون سرگرم می کردیم!
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -