28-03-2018, 11:06 AM
(28-03-2018, 10:35 AM)giga نوشته: برای این فاصله زمانی چی بگم؟دوست عزیز سلام
مهمترین مسئله اینه که زمانهایی که در CV و DS-160 پر میکنید کاملا با هم بخونه؛ این دو مدرک با دقت بررسی میشه. بهتره که زمان خالی زیادی نداشته باشید. در اون بازه وقتی اشاره کنیدکار تحقیقاتی میکردید باید کارفرما(استاد راهنما) که براشون کار میکردید و میزان حدودی حقوق دریافتی رو اشاره کنید. اگر هم بخواید اشاره کنید که در فلان شرکت کار کردم، باز لازمه همه ی این موارد شامل مشخصات کامل شرکت و مدیرش و حتی مثلا مسئول مربوطه بخش خودتون رو وارد کنید. پس دقت کنید موردی که براتون بی دردسرتر هست رو وارد کنید.
ضمن اینکه توصیه دوستمون @automotive هم کاملا صحیحه که موارد حساس رو اصلا ذکر نکنید و البته اینکه یه زمان یکی دو ساله که مشغول سربازی یا ازمونها بودید هم براشون قابل قبول هست.
ضمن اینکه بابت مراجعه به سفارت، اگه فاند ندارید تا جایی که من شنیدم قبرس (که سفارت اصلی نیست)خیلی به فاند حساس نیست و موارد سلف فاند شاید بهتر باشه بیشتر اونجا مراجعه کنند. اما این صحبتم به این معنی نیست که مثلا کسی که سلف فانده نمیتونه از ایروان ویزا بگیره، خیلی از دوستان با توجیه منطقی برای دوره ارشد و ارائه bs مناسب از ارمنستان هم ویزا گرفتند اما به هر حال همونطور که گفتم ایروان به نظر میاد روی فاند حساسه و افرادیکه فاند دارن راحتتر از بقیه اونجا ویزا میگیرن.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive