19-08-2015, 11:19 PM
سلام من دانشجوی ترم سوم مهندسی منابع طبیعی هستم. میخوام فقط تا مقطع کاردانی بخونم و در کنکور ناپیوسته کاردانی به کارشناسی یکی از رشته های مامایی یا پرستاری شرکت کنم آیا امکانش هست ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین...
کاردانی به کارشناسی
|
19-08-2015, 11:19 PM
سلام من دانشجوی ترم سوم مهندسی منابع طبیعی هستم. میخوام فقط تا مقطع کاردانی بخونم و در کنکور ناپیوسته کاردانی به کارشناسی یکی از رشته های مامایی یا پرستاری شرکت کنم آیا امکانش هست ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین...
23-11-2015, 06:41 PM
(19-08-2015, 11:19 PM)sevda.94 نوشته: سلام من دانشجوی ترم سوم مهندسی منابع طبیعی هستم. میخوام فقط تا مقطع کاردانی بخونم و در کنکور ناپیوسته کاردانی به کارشناسی یکی از رشته های مامایی یا پرستاری شرکت کنم آیا امکانش هست ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین... با سلام، از نظر قانونی نباید مشکلی وجود داشته باشه چون شما مدرکتون رو کامل گرفتید اما چندتا نکته ی مهم هستش که باید بگم 1. رشته ی پرستاری کاردانی به کارشناسی نداره، اصلا ناپیوسته نیستش، کارشناسی پیوسته هستش و بعدش ارشد و دکترا. 2. دروسی وجود خواهند داشت که شما نگذروندید و بعد در کارشناسی پیشرفته ترشو باید بگذرونید که شاید براتون سخت باشه. بهرحال من اصلا همچنین چیزی رو ندیدم، دوستان اکثرا کارشناسی شون رو کامل میگیرند بعد به سمت رشته های علوم انسانی متمایل میشوند و بعضی ها هم مدیریت. من پیشنهاد میکنم از گروه پرستاری و آموزش یکی از دانشگاه های شهرتون سوال کنید که مشکلات احتمالی و آیا اصلا این کار امکان پذیر هستش یا نه رو به شما اطلاع بدهند. موفق باشید It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
24-11-2015, 12:43 AM
(23-11-2015, 06:41 PM)automotive نوشته: با سلام، با سلام ممنون از دوست عزیز. شنا باید از اول کنکور سراسری بدین . دوره هلی مامایی و پرستاری لیسانس ارایه میشوند . Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana
22-03-2019, 05:22 PM
سلام.
ایا امکان ادامه تحصیل از کاردانی به کارشناسی در اروپا وجود داره؟ اصلا مدرک کاردانی در اروپا مورد قبول هست؟
22-03-2019, 05:44 PM
(22-03-2019, 05:22 PM)stu نوشته: سلام. حداقل در فنلاند من می دونم کاردانی به مفهوم ایران نداریم فکر کنم شما همان مقطع لیسانس بتونی اپلای کنی بعد واحدهایی که پاس کردین را معادل سازی کنن و شاید بیشترش را قبول کنند [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b] |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |