30-12-2011, 10:33 PM
سلام به نظرتون معدل چقدر تاثیر در پذیرش دکترا داره
تاثیر معدل پایین یا مشروطی بر گرفتن پذیرش
|
30-12-2011, 11:07 PM
معدل هم یکی از عوامل تاثیرگذار هست. در سایت اکثر دانشگاه ها قسمت minimum requirements رو اگر نگاه کنین در کنار سایر شرایط مثل حداقل نمره زبان، و نمره GRE معمولا یک حداقل برای معدل گذاشته شده.
البته این تنها عامل تاثیر گذار نیست. ممکنه کسی معدلش پایین باشه ولی بتونه با چند مقاله و نمره بالای امتحان GRE اثر اون رو کم کنه.
31-12-2011, 12:07 AM
(30-12-2011, 10:33 PM)amire1979 نوشته: سلام به نظرتون معدل چقدر تاثیر در پذیرش دکترا داره در تکمیل فرمایشات m.ost عزیز باید بگویم معدل یکی از مهم ترین ملاک ها برای تصمیم گیری درباره پرونده پذیرش است چراکه نشان می دهد شما چه عملکردی در دوره تحصیلی قبلی خود داشته اید ولی معدل معیار دقیقی نیست چراکه سطح نمرات دانشگاه ها و حتی اساتید یک دانشگاه متفاوت است و دانشگاه مقصد نیز به این امر واقف است به همین دلیل معدل را در کنار معیار های استاندارد دیگری مانند آزمون های استاندارد(جی ار ای و جی مت) تعداد مقالات و کیفیت مقالات چاپ شده (که نشانه بازدهی دوره تحصیلی قبلی شما می باشد) در نظر می گیرند تا متوجه شوند چقدر معدل شما به سطح واقعی علمی شما نزدیک است. ارزش معدل در کشور های مختلف متفاوت است.به طور مثال کشور کانادا ارزش بسیار زیادی برای معدل دانشجویان قائل است و با یک معدل خوب شانس بسیار بالایی برای پذیرش پیدا می کنید. همانطور که m.ost عزیز فرمودند معدل را می توان مانند هر ایراد دیگری در پرونده با آلترناتیو هایی پوشاند ولی مینیمم معدل را باید کسب نمود. مرسی
14-02-2014, 10:26 AM
من دانشجوی ارشد نقشه برداری دانشگاه تهران هستم و لیسانسم رو هم همین جا بودم.
معدل لیسانسم 17.56 هست ولی معدل فوقم ترم اول که 12 واحد داشتم 17 شد و با توجه به اینکه تعداد واحدها کم هست فکر نمی کنم بتونم جبران کنم و اون رو به بالای 18 برسونم من قصد ندارم بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی اپلای کنم و باید حداقل یکی دو سال کار کنم سطح زبانم خم خوب هست و در امتحان تعیین سطح موسسه آموزش های آزاد دانشگاه تهران سطح toefl2 پذیرفته شدم ولی با توجه به فرصتی که دارم فعلن summit1 ثبت نام کردم و فکر می کنم تا 2 سال دیگه بتونم خودم رو به نمره ی خوبی تو تافل و GRE برسونم کم بودن معدل دوره ی ارشد میتونه تاپیر منفی خیلی زیادی رو اپلای داشته باشه؟ چی کار کنم که تاثیرش رو کم کنم؟
14-02-2014, 12:05 PM
دوست عزیز
اگه معدل ارشد شما فعلا 17 هست و برنامه دارید تا 18 اون رو افزایش بدید خوب اینکه کم نیست هیچ بالا و خوب هم هست پس نگران نباشید و به کارتان ادامه دهید! (14-02-2014, 10:26 AM)'sepinaz' نوشته: من دانشجوی ارشد نقشه برداری دانشگاه تهران هستم و لیسانسم رو هم همین جا بودم. (14-02-2014, 10:26 AM)'sepinaz' نوشته: من دانشجوی ارشد نقشه برداری دانشگاه تهران هستم و لیسانسم رو هم همین جا بودم. سلام
اگر به 18 ميرسه كم نيست. البته اگر باز هم در فكريد كه رزومه قوي كنيد من اطلاع ندارم كه در رشته ي شما سوابق كاري مرتبط لازمه يا مقاله بهتر جواب ميده اما اون 2 سالي كه قراره كار كنيد طوري باشه كه به رزومه هم كمك بشه خيلي خوبه. زبانتونم با توجه به ساميت معلومه كه پايه ي قوي داره. بعد از اتمامش به نظر من طولاني مدت رو GRE وقت بزاريد و 8-9 ماه مونده به اتمام زمانتون تافل رو در دستور كار بياريد. تافل تست مهارته و طولاني مدت نميشه مهارت رو شارپ نگه داشت اما GRE نمره ي خوب به برنامه ي طولاني نياز داره. به هر حال بعد از معدل اين دو فاكتور مهمي در پذيرش محسوب ميشن. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
14-02-2014, 10:12 PM
(14-02-2014, 02:07 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته: بله البته منظورم از کار کردن به خاطر مسائل مالی بود و نه رزومه
از طرفی کار تحقیقی آنچنانی هم نمی تونم انجام بدم تو این دو سال چون 1 سالش به خاطر عدم کاریابی عملا باید جوری کار کنم که بیمه رد نشه و در واقع یه جور همه جور کار کردن واسه جمع کردن پول هست؟ چون صد در صد مقاله بهتره معدل رو هم سعی می کنم ولی خوب مگه اینکه 20 واحد باقیمونده رو همه 19 به بالا بگیرم منظورتون از طولانی مدت بره GRE چه مدت هست؟ و آیا به نظرتون صلاح هست بلافاصله بعد از اتمام summit تو دوره ره های gre شرکت کنم و نزدیک آزمون خودم شدید بخونم؟ آحه تو زبان یک کم تمبلم و باید زور کلاس بالا سرم باشه و یا هیچ کاری جز خوندن زبان نداشته باشم تا بشینم زبان بخونم این مقداری هم که باقیمونده به خاطر کلاس های مکالمه دوره دبیرستان و یکم زبانیه که بره کنکور ارشد خوندم
15-02-2014, 01:26 AM
(14-02-2014, 10:12 PM)'sepinaz' نوشته:
سلام
شرايط زندگي گاهي به آدم چيزهايي رو تحميل ميكنه و هر كس متناسب با ديدش عمل ميكنه. قطعا شما هم بهترين راه رو با توجه به امكاناتتون انتخاب ميكنيد. حقيقتش رو بگم من 2 جلسه در اين كلاس ها رفتم و ديدم بهشون زياد خوب نيست. در اين كلاس ها 1100 با هزينه ي بالا تدريس ميشه و يك سري كپي از كتب مرجع. GRE واقعا براي كسانيه كه همت بالا دارند اگر در خودتون نمي بينيد تمركز كنيد زياد انتظار نمره ي بالا نداشته باشيد. GREواقعا نشان دهنده ي خيلي آيتم هاست. و اين نمره به راحتي كسب نميشه. بعد ساميت هنوز آماده نخواهيد بود و بهتره در حد تافل 100 كار كنيد منظورم كتب لغتش هست . بعد با 1100 شروع كنيد. شما كه نميتونيد روي آيتم پژوهش كار كنيد براي زبان واقعا وقت بگذاريد. ارزش داره. زبان خيلي ميتونه تعيين كننده باشه. شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
07-03-2014, 11:51 AM
سلام به همه دوستان
من معدل لیسانسم 13.09 از دانشگاه باهنر کرمانه و ارشدم از صنعتی اصفهان با معدل 18.30 تو ارشد شاگرد اولم جی ار ای و تافل هم تابستون امتحان می دم و وضعم بد نیس یک ژورنال ieee معتبر هم دارم با IF 1.7 که اسم اول هستم و 2 تا هم داخلی کنفرانسی دارم یک سوال دارم معدل پایین کارشناسیم چقدر تو رزومم تاثیر منفی داره؟ آخه دانشگاه ما تو لیسانس واقعا وحشتناک بود و نمرات همه داغون بود. معدل رشته ما 12.89 بوده. این بدلیل اساتید مزخرفمون بوده چون خود من الان تو صنعتی اصفهان شاگرد اولم. بقیه چه هامونم هر جا هستن معدلاشون خیلی بالاه. اینکه معدل ورودی ما خیلی پایینه میتونه یک فاکتور مثبت برای من باشه و روش مانور بدم؟ ممنون (07-03-2014, 11:51 AM)'ayene' نوشته: سلام به همه دوستان دوست عزیز دقت کنید در حالت کلی معدل لیسانس معدل لیسانسه و تقریبا قابل جبران نیست. اما دقت کنید شما در واقع با گرفتن نامه ای از دانشگاه لیسانستون و ترجمه اون و فرستادنش به دانشگاه مقصد میتونید نشون بدید که شما در لیسانس جزو شاگردهای خوب بودید و معدل کم دلیل بر عدم درس خواندن شما نمیتونه باشه(البته تو کارنامه دانشگاه هم این مورد ذکر میشه معمولا که رتبه فرد در ورودی مربوطه چند هستش در میان دانشجوهای دیگر) پس میتونه فاکتور مثبت باشه ولی تا چه حد؟
این رو قط admission committee باید جواب بده! شما اگر امریکا هدفته حتما روی GRE وقت بذار که اگه بتونی نمره بالای 320 بیاری خیلی خوب میشه. مقاله هم یه دونه دیگه ISI بدی خوبه وگرنه زیاد روش مانور نده. تافل هم بالای 90 یا حتی 100 بشی که باز خوبه. پس شما روی GRE وقت بذار + مقاله... هستن دانشگاههایی که بیشتر تمرکزشون روی GRE و مقاله دانشجو هست. شما باید نشون بدید که معدل کم لیسانستون ربطی به شاگرد تنبل بود نداره[img]images/smilies/wink.gif[/img] واسه کانادا هم اکثرا GRE نمیخواد و شدیدا معدل محورن دانشگاههاش حالا فارغ از بحثی که کردیم( اگه کانادا مد نظره حتما استاد پیدا کن و سعی کن مقاله باز بدی) بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم. |
|