12-06-2017, 01:32 AM
(12-06-2017, 12:42 AM)Sara112 نوشته: ممنون میشم راهنمایی کنید. یکی از دوستام معدلش نزدیک ۱۶ هست رشته فیزیک و دانشگاه تهران مقطع لیسانس.من خودم اگه جای دوست شما بودم، فرصت تحصیل تو مقطع ارشد ایران رو از دست نمی دادم فقط به خاطر آماده شدن برای اپلای. به دو دلیل: 1- چون پروسه اپلای و پذیرش گرفتن گاهی ( و شاید اغلب) بیشتر از یکسال طول می کشه و خب اگر تو این مدت مدرک ارشد هم بگیره می تونه راحت تر برای دکترا پذیرش بگیره. 2- کمک هزینه تحصیلی و فاند برای مقطع کارشناسی ارشد به نسبت دکترا کمتره. مثلا با مدرک لیسانسش خیلی راحت می تونه بره ارشد آلمان درس بخونه اگر خودش می تونه هزینه زندگی تو آلمان رو تامین کنه ولی اگر هزینه ها براش مهمه باید این رو هم در نظر بگیره.
امسالدرسش تموم میشه و کنکور داد رتبه اش ۳۰۰ شد وخوب هیچ جا تو تهران قبول نمیشه.
هدفش اینه اپلای کنه واسه ارشد.
حالا مونده انتخاب رشته کنه و شهرستان قبول شه یا اینکه انتخاب رشته نکنه و چهار ماه بخونه واسه زبان و اپلای کنه واسه سال بعد. بنظرتون همین کار بهتر نیست؟
برای همین نظر من اینه که یکی از دو تا راه رو انتخاب کنه:
1- ارشد شهرستان رو بخونه و همزمان برای زبان هم بخونه از همین الان و امسال اپلای هم کنه. اگر پذیرش گرفت چیزی از دست نمی ده.
2- امسال همزمان هم دوباره برای کنکور ارشد ایران بخونه تا رتبه بهتری بیاره و هم مجدد اپلای کنه. اگر پذیرش گرفت که خب میره و اگر نه باز ایتم ادامه تحصیل در ایران رو داره.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.