(10-03-2013, 03:11 PM)'Pejman' نوشته: کنفرانس داخلی از هیچی مسلماً بهتره، و نشون می ده یه کار تحقیقاتی منتشر کردید، اما معمولاً برای اپلای خیلی نمی تونه تاثیر زیادی بذاره. اگر بتونید تو ژورنال ها یا کنفرانس های معتبر خارجی بدید خیلی بهتره. برای اطلاع بیشتر به انجمن مقاله مراجعه کنید. موفق باشید.درود،
ضمن احترام به نظر پژمان و نظر زیر یک اظهار نظر کلی است در پاسخ به این جو موجود که بعضا گردهمایی های علمی در ایران رو فاقد ارزش می دونند و ارتباطی به این ارسال پژمان ندارد.
راستش من فکر می کنم که زیادی هم نباید کنگره ها ، مقالات و ژورنال های و... داخلی رو دست کم بگیریم و اون رو "از هیچی بهتر بدونیم"!
من خودم کنگرها وهمایش های زیادی در داخل شرکت کردم از کنگره های دانشجویی گرفته تا بین المللی. و چیزهای زیادی یاد گرفتم با کمترین هزینه، شما بخوای یک کنگره در مثلا ترکیه یا اروپا شرکت کنی باید کلی هزینه کنی و عملا واسه اکثرا غیر ممکنه!
در داخل دانشجویان ، اساتید و.. کارهای خودشون رو ارایه می دهند چه پوستر ، چه سخنرانی و..بچه های خیلی هاشون کار تز شون رو ارایه می دهند، سخنران های خیلی خوبی از خارج بعنوان key notespeaker دعوت می شوندو تنوع مو ضوعات خیلی زیاد هست یعنی واقعا واسه کسی که علاقمند باشه چیزهای زیادی می تونه یاد بگیره با هم رشته ای هاش و همکارانش در دانشگاههای دیگه آشنا میشه و از نزدیک در جریان کارهاشون قرار می گیره و...من افراد زیادی رو می شناسم در صنف خودم بخصوص اساتیدفعال که معروفترین کنگره های آمریکایی که هر 5 سال یکبار برگزار میشه رو شرکت می کنند و کنگره های داخل رو هم از دست نمی دهند.
کنگره های خارجی هم همینه اونها هم در کنگره هاشون هم خیلی موضاعات فرا بشری ارایه نمی دهند خب درسته کیفیت کارشون در کنگره های خفن خیلی بالاهست .
در کل بنظرمن ، کنگره ، کنفرانس ها و.. داخلی هم ارزش و جایگاه خودشو داره و اگه ما کنگره های داخلی رو زیر سوال ببریم در واقع مدرک تحصیلی و درنتیجه موجودیت شخص خودمون رو زیر سوال بردیم. یعنی اگه مقاله های داخلی ازهیچی بهتر است در نتیجه مدرک تحصیلی و حتی دیپلم ما هم از هیچی بهتر است! بعبارتی این مثل این می مونه که ما به کسی که می خواد در ایران درس بخونه بهش بگیم که خب شما اگه بتونی بری خارج درس بخونی خیلی خوبه وحالا اگه نشد باسواد بودن در ایران از بی سواد بودن بهتره همین!!یعنی مدرسه رفتن و دانشگاه رفتن در داخل رو از هیچی بهتر بدونیم!
کنفرانس ، کنگره داخلی بویژه واسه افرادی که تازه اول کار هستند خیلی مفید وکم هزینه است.
این نکته هم یادم رفت بگم که، شرکت در همایش ها و.. علمی از نظر اموزشی بسیار مفید هستند و اگر کسی بدون مقاله هم شرکت کنه مطالب خیلی خوبی رو یاد می گیرد. در واقع طیف وسیعی از موضاعات علمی یک رشته در عرض 2-3 روز بکجا ارایه می شوند واین خیلییی مفیده
اگر ارسال نامربوط هست دوستان مدیر به بخش مربوطه منتقل فرمایید مرسی
ممنونم
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..