30-08-2013, 01:09 AM
(29-08-2013, 10:19 PM)'girl2013' نوشته: مسئله ازدواج در مورد ما خانم ها خیلی سختره.من خودم چون ازدواج نکردم خانواده مخالف رفتن من هستن و مجبور شدم ایران دکتری بخونم اما به مجرد اینکه یه کسی هم مسیر خودم پیدا کنم انصراف میدم و میرم. اما این که فکر رفتن از سرم خارج نمیشه خیلی رو کارم اثر بدی گذاشته.نمیدونم چیکار کنم...(
(29-08-2013, 10:27 PM)'mahnaz103' نوشته: با سلام
شما حق دارید.درد های این چنینی رو فقط دخترا میتونن بیشتر درک کنند.دخترهایی که اغلب بخاطر زندگی در این کشور متسفانه در بعضی موارد که که مهمه محدود هستن.از جمله همین تحصیلباعث بسی تاسف وناراحتیه. من خودم دخترم و خانواده ی خودمم سر مسئله ی رفتن تاحدودی مخالفن
اما هر وقت میبینن که به دلیل عدم انگیزه برای درس و کار در ایران نا امیدم وناراحت حق رو به من میدن.و میگن حالا فعلا تو به درس و زبانت برس.تلاشتو براشون بکن.حالا شاید تا اون موقع که تو واقعا تونستی بری شرایط یکم راحت تر شد و ما هم یکم کوتاه اومدیم
حالا منم نمیدونم واقعا رو چه حسابی تلاش کنم.اگه بزنه اشتباها مثلا فول فاند بشم امریکا آیا اون موقع خانواده از شدت خوشحالی میان موافقت میکنن یا نه
اما خیلی ها میگن تو کارتو بکن و وقتی موفق شدی بری ناخودآگاه خانواده دیگه زیاد سخت نمیگیرن .از خداشون باشه دخترشون به موفقیت چشمگیر برسه
امیدوارم مشکل همه حل بشه.مشکل ما دخترا اینطوری و مشکل سربازی پسرا
کلا جوونای ایران بیچاره ها داستان دارن برا خودشون دیگه.چه میشه کرد
(30-08-2013, 01:02 AM)'salazar716' نوشته:لازم نیس به دکتر حسابی و اینا فکر کنی، یکی دیگه از دوستان من که پزشکی دانشگاه تهران میخونه رتبه ی 60 تجربی، روزی 16 ساعت مطالعه میکرد به مدت 3 ماه، در جریان ریز کارهاش هم بودم چون از دوستان صمیمی من هست...برای امتحان علوم پایه اشون هم همچین کاری کرد...
شما اگه بیش از حد برای طرفت وقت نذاری هیچ مشکلی پیدا نمیکنی، اگه طرفت هم شما رو بخواد با این وضع کنار میاد...البته بحث من مربوط به BF و GF هست.
فرمایشات شما صحیح 
شما هم وارد رابطه شو هم فکرتون درگیرش باشه هم براش تایم بزارید هم درستون رو به بهترین نحو بخونید هم برید دنبال پروسه ی اپلای کردن و هم ازدواج کنید و هم نمره ی بالا تو تافل و GRE بیارید و در تمام این موارد موفق باشید.
به نظر من کسانی که واقع گرا هستند به راحتی با خودشون کنار میان.
منم برای کسی نسخه نپیچیدم ! من نمی تونم همه اینارو باهم جلو ببرم بهترین نحوش پیش کش
موفق باشید.

شما هم وارد رابطه شو هم فکرتون درگیرش باشه هم براش تایم بزارید هم درستون رو به بهترین نحو بخونید هم برید دنبال پروسه ی اپلای کردن و هم ازدواج کنید و هم نمره ی بالا تو تافل و GRE بیارید و در تمام این موارد موفق باشید.
به نظر من کسانی که واقع گرا هستند به راحتی با خودشون کنار میان.
منم برای کسی نسخه نپیچیدم ! من نمی تونم همه اینارو باهم جلو ببرم بهترین نحوش پیش کش

موفق باشید.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN