(04-11-2014, 05:11 PM)'half_tone' نوشته: سلام دوستان
ممنون از پاسختون...
من با مواردی که اشاره کردید و در حال حاضر توی ازدواج بخصوص در ایران مطرحه موافقم .هرچند که به قول یکی دیگه از دوستامون درست و غلطش جای بحث داره !![img]images/smilies/undecided.gif[/img]
از نظر من چندین سال تاخیر در ازدواج به شرط رسیدن به شرایط بهتر تحصیلی و کاری و زندگی در جایی که هدفتون هست و سپس ازدواج با خیال راحت تر، در کیفیت زندگی مشترک مشکلی ایجاد نمی کنه و حتی بخاطر پخته شدن فرد، میتونه تو بهبود و استحکام روابط و آرامش طرفین موثرتر باشه.[img]images/smilies/heart.gif[/img]
اما سوالم اینه که برای خانم ها یه مورد سن هم اضافه میشه و معمولا جزئ دغدغه های ازدواج از طرف اطرافیان مطرح میشه!!
میخوام بدونم به نظر شما برای یه دختری که شرایط مناسب ازدواج تو ایران رو از لحاظ ظاهر و اخلاق و خانواده و تحصیلات داره، پس احتمالا اونجا هم خواهد داشت!! ( نگید چه ازخود راضیه!![img]images/smilies/blush.gif[/img]) البته بجز مسائل مالی که اونجا قضیش ممکنه فرق کنه و همه فقط چند سال اول یه دانشجو خواهند بود[img]images/smilies/undecided.gif[/img][img]images/smilies/confused.gif[/img]، اما میخواد به کشور دیگه ای بره و تو کارشم پیشرفت کنه و بنابراین ازدواجش چند سال تاخیر پیدا میکنه، مسئله سن میتونه تاثیر کذار باشه؟
ممنونم از پاسخهاتون
به نظر میاد شما الان دو تا دغدغه دارید یکی ازدواج و یکی پذیرش. باید ببینید کدام برای شما توی اولویت است. اگه پذیرش را انتخاب کنید باید تنها ماندن تا زمان مشخصی را بپذیرید. با توجه به ایده ال های پسران ایرانی که دوستان فرمودن!!، احتمالا شما موقعیت های ازدواج حتی بیشتر هم خواهید داشت در خارج از کشور! این هم بگم که خیلیها هستند که شرایط دیگه نسبت به سن براشون اولویت داره. من خیلی از دوستانم بودند که رفتند و بعد از اتمام درس یا در طول تحصیل اونجا همسرشان را انتخاب کردند! پس زیاد نگران نباشید و اعتماد به نفستان را از دست ندهید