در این تاپیک نام و محل برگزاری کنفرانس های داخلی یا خارجی،زمان، مهلت ارسال مقالات و موضوع برگزاری اعلام خواهد شد.
تالار اعلام زمان های كنفرانس های داخلی و خارجی
|
سلام.
من فکر می کنم که اینجوری این تاپیک خیلی شلوغ و در هم و بر هم می شه(البته باید جسارت بنده رو ببخشید).اگه سایت های مرتبط با اعلام زمان کنفرانس هارو معرفی کنیم به گمونم مفیدتر خواهد بود. من سایت http://www.allconferences.ir رو می شناسم. حالا اگه شما سایت بهتر می شناسی معرفی کنید ممنون می شیم. با تشکر " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
فرمایش شما متین،سایتهای دیگر هم هستند مثل www.conferencealerts.com که بر اساس همهٔ رشته ها میتوانید جستجو کنید،،،خود سایت www.IEEE.ORG هم هست که به درد بچه های کامپیوتر برق و بعضا مکانیک خواهد خورد.
اما بعضی کنفرانس ها هستند که که معتبرند چه داخلی چه خارجی که شاید سالی ۱،۲بار بیشتر نباشد که این تاپیک محل خوبی هم برای اعلام آنهاست.
سلام دوستان
یکی از سایت های خوبی که می توانید در آن زمان برگزاری کنفرانس های خارجی بر اساس رشته و کشور پیدا کنید، این سایت است. برای کنفرانس های داخلی سایت های زیر وجود دارند تقویم کنگره ها، کنفرانس ها، همایش ها و سمینارهای تخصصی کشور اطلاع رسانی همایش ها،سمینارها، کنفرانس ها و کنگره های ایران پایگاه خبری تحلیلی همایش ها، کنفرانس ها، کنگره ها و نشست های ایران پایگاه اطلاع رسانی اخبار کنفرانس ها و همایش ها باشگاه پژوهشگران دانشجو موفق باشید.
“Let Us Love One Another”
25-05-2011, 11:09 PM
سلام
دوستان،من این سایت رو برای کنفرانس های خارجی پیشنهاد می کنم.همه چیز به خوبی توش دسته بندی شده.فقط تو نگاه اول یه کم صفحش شلوغه!!یکم اگه وقت بذارید و فیلد مرتبتونو پیدا کنید قطعا می تونه خیلی مفید باشه. موفق باشید " یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
30-04-2013, 10:13 AM
[font]رگزاري دومين کنفرانس انجمن پيشرانش هوافضائي ايران؛ آبان 92[/font] محورهاي همايش: سامانه هاي پيشرانش مايع.جامد.مرکب سامانه هاي پيشرانش توربيني سامانه هاي پيشرانش سرعت بالا سامانه هاي پيشرانش الکتريکي، پلاسما،گاز سرد،MHD پايش، آزمون و عيب يابي قطعات و مجموعه هاي پيشران مواد،متالوژي،تکنولوژي ساخت سيستم هاي پيشران ميکرو سيستم هاي پيشرانش فضايي سوخت،احتراق،آلاينده هاي سيستم پيشران برگزار كنندگان: انجمن پيشرانش هوافضايي ايران مهلت ارسال چكيده مقالات: 1 تير 1392 مهلت ارسال متن كامل مقالات: 1 مهر 1392 تاريخ برگزاري همايش: 29 و 30 آبان 1392 سايت همايش: www.iranapa.ir تلفن تماس دبيرخانه: 02182884397 آدرس دبيرخانه: تهران پل جلال دانشگاه تربيت مدرس دبيرخانه دومين کنفرانس پيشرانش هوافضائي ايران. محل برگزاري: دانشگاه تربيت مدرس ايميل: Info@iranapa.ir
30-04-2013, 11:58 AM
جناب azimi ممنون از اطلاع رسانیتون
این کنفرانس چجوریه؟فارسی باید باشه مقالاتش یا بین المللی هست؟توی ieee یا ... نمایه میشه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
26-03-2014, 07:08 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-05-2016, 09:58 AM توسط Ebish.
دلیل ویرایش: تغییر تاریخ
)
یازدهمین همایش بین المللی انرژی ایران - تهران
مجری : کمیته ملی انرژی ایران زمان : 10 و 11خردادماه ماه 1395 آخرین مهلت ارسال مقالات : 15 اردیبهشت 1395 آخرین مهلت ثبت نام در همایش : 31 اردیبهشت 1395 تاریخ اعلام نتایج داوری مقالات : 25 اردیبهشت 1395 محورهای همایش شامل : مدیریت منابع، انرژی و اقتصاد و فناوری های انرژی و محیط زیست ببخشید دوستان این همایش بین رشته ای بود و به همین دلیل علاوه بر قسمت مدیریت و اقتصاد، دوباره اینجا تکرار شد. لینک |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |