21-08-2011, 04:15 PM
منظورم دقیقا این است که بعد از اتمام تحصیل در مقطع اولیه، درخواست ویزای گروه 885 کنیم، و در همان زمان (یا چند ماه بعد) در مقطع بالاتری شروع به تحصیل کنیم.
تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم استرالیا پس از تحصیل
|
21-08-2011, 04:15 PM
منظورم دقیقا این است که بعد از اتمام تحصیل در مقطع اولیه، درخواست ویزای گروه 885 کنیم، و در همان زمان (یا چند ماه بعد) در مقطع بالاتری شروع به تحصیل کنیم.
(21-08-2011, 04:15 PM)Pasha نوشته: منظورم دقیقا این است که بعد از اتمام تحصیل در مقطع اولیه، درخواست ویزای گروه 885 کنیم، و در همان زمان (یا چند ماه بعد) در مقطع بالاتری شروع به تحصیل کنیم.پس پاسخ شما همان حالت اولی است که در پست قبلیم گفتم! .
14-09-2011, 10:58 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 14-09-2011, 11:00 AM توسط arash66110.)
دولت استرالیا رابطه بین
تحصیل و اقامت رو داره از سال 2012 برمیداره. طرحی که الان دادن این هست که قراره کلیه دانشچویان بین المللی بعد از تحصیل استرالیا رو ترک کنند(به اجبار)و اجازه اقدام برای هیچ ویزایی رو ندارند. اما (اما) این حق رو به اونها میده که وقتی به کشور خودشون برگشتن و 1 سال سابقه کاری مرتبط کسب کردن برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند. سلام ميخواستم بدونم اين گفته چقدر ميتونه صحت داشته باشه. با تشكر
تصور نمیکنم چنین چیزی صحت داشته باشه و مدرکش هم خود سایت مهاجرت استرالیاست که از طریق لینک زیر می توانید خودتان چک کنید:
http://www.immi.gov.au/students/students...your_stay/ در این صفحه که مربوط به سوالات مرتبط با ویزای دانشجویی هست نوشته شده که شما بعد از اتمام زمان ویزای دانشجوییتون قادر هستید ویزاتون رو تمدید کنید یا با نوع دیگری از ویزا جایگزین کنید که این تمدید شامل شروع یک دوره جدید تحصیلی، کار یا مهاجرت می باشد. آدرس زیر هم مربوط به قسمت What is new؟ در سایت اداره مهاجرت استرالیا و قسمت ویزای دانشجویی است که میتوانید چک کنید. من اونجا هم چیزی در مورد موضوع مورد اشاره شما ندیدم: http://www.immi.gov.au/students/whats_new.htm تصور میکنم میدونم منبع خبرتون کجاست و باید بگم نوشته های افراد عادی در فرومها و سایتهای مختلف (شامل خود ما هم میشه!) به هیچ وجه ملاک هیچی نیست و تنها و تنها معیار در این زمینه سایت اداره مهاجرت استرالیاست!
منویس،
منویس با راشهای جوان این نیز بگذرد... (14-09-2011, 05:49 PM)Maral نوشته: تصور نمیکنم چنین چیزی صحت داشته باشه و مدرکش هم خود سایت مهاجرت استرالیاست که از طریق لینک زیر می توانید خودتان چک کنید: ممننون از پاسختون . ولي يه چيزايي نوشته ميتونيد نظرتون رو در اين مورد بدونم با تشكر Transitional Arrangements for International Students In February 2010, the Australian government announced a number of changes to its Skilled Migration program. These changes included the withdrawal of the Migration Occupation in Demand List and the introduction of a new Skilled Occupation List. The changes included generous transitional arrangements which have been extended to current and former students. These transitional arrangements are in place until the end of 2012. See: Recent changes to General Skilled Migration ( 59KB PDF file) Translated versions of this document are available. See: Chinese (simplified) (103KB PDF file) Gujarati ( 64KB PDF file) Hindi (142KB PDF file) Punjabi ( 53KB PDF file) http://www.immi.gov.au/students/news/201...udents.htm اين تاييد ميكن اون حرف بالا رو؟
14-09-2011, 08:01 PM
این لینک و پی دی اف مربوط به تغییرات لیست مشاغل در فوریه 2010 هست و همچنین توضیحاتی در مورد ویزای کاری موقت 18 ماهه که میتوانید بعد از اتمام تحصیلاتتون درخواست کنید و شرایط و باید و نباید های این نوع ویزا... اینطور که در متن فایل گفته شده این قوانین تا سال 2012 برقرار خواهد بود اما برای بعد از سال 2012 چیزی نوشته نشده یا حداقل من چیزی ندیدیم!
منویس،
منویس با راشهای جوان این نیز بگذرد...
15-09-2011, 06:10 AM
بنظر من هم تصمیم اداره مهاجرت استرالیا برای هر دوطرف ضرر داره. چون شهریه ای که دانشجویان بین المللی میپردازند چهارمین منبع درآمد استرالیا( تازه اینطور که خودشون میگن!) هستش و اگر با اجرا کردن این قوانین بخواهند جلوی ورود دانشجوهای اینترنشنال رو بگیرن، هیچکس دیگه به استرالیا نمیاد...
خود من الان در دانشگاهمون میبینم که تعداد دانشجوهای اینترنشنال ترم جدید نسبت به ترم قبل نصف شده! امیدوارم وضع به همین منوال باقی نمونه و شرایط عوض بشه... .
15-09-2011, 12:30 PM
با توجه به
SkillSelect is proposed to commence on 1 July 2012. As of this date, new applicants for independent, family or
state/territory sponsored migration would need to submit an EOI and be issued with an invitation before lodging a visa application, unless eligible for transitional arrangements. The first round of invitations is expected to occur in January 2013. Transitional arrangements currently apply to certain people who, on 8 February 2010, held or had applied for a اين به اين معني نيست كه ديگه گروه دارنده ويزاي 485 بعد از 2012 امكان تبديل ويزاي دانشجويي به كاري رو ندارند؟Skilled – Graduate (subclass 485) visa. This group is able to apply for a permanent skilled visa under the previous system, until the end of 2012. There are no additional transitional arrangements in relation to SkillSelect
زمان بررسی ویزای 885 طبق سایت مهاجرت استرالیا 18 ماه است. تجربه شما در این زمینه چه بوده؟
19-11-2011, 08:38 AM
من خودم هنوز زمانش نرسیده که لاج کنم. ولی از اطرافیانم که میپرسم، گویا زمانش متغیره و بیشتر به شانس فرد بستگی داره. ممکنه یک زمان سرشون خلوت باشه و کمتر از 8 ماه کیس آفیسر شما معلوم بشه. در اینصورت احتمالاً زیر 1 سال تقاضای شما بررسی میشود. ممکن است یک زمانی سرشون خیلی شلوغ باشه و بیشتر از 1 سال طول بکشه که تازه کیس آفیسر شما مشخص بشه. در اینصورت باید انتظار زمان بررسی بیش از 18 ماه را داشت. یکی از دوستان من الان تقریباً دوسال است که پرونده اش در حال بررسیست.
.
|
|