امروز که نتایج اومد میخوام اینجا بنویسم!
کسایی که رشته شون ریاضی نیست بیشتر رو ریاضی وقت بذارن و حسابی تست بزنن چون راحت تر نمره ریاضی رو میشه کشید بالا (زیاد با حرفای کسایی که میگن دو روزه ریاضی رو خوندم نمره کامل شدم گول نخورین اونا قضیه شون فرق داره
)...برا وربال قضیه لغاتش، واقعا به نظر من 3500 رو خوندن کارآیی نداره. من که 1100 رو خونده بودم و یه سری هم از تست ها لغت درآورده بودم احساس نکردم لغت های جدید تو امتحان اذیتم میکنه. بلکه مسئله مشکل ساز اول کمبود وقت بود (که باید سرعتو برد بالا) و در درجه دوم نوع سوالات بود. ردینگ رو از نظر مفهومی آدم کامل درک میکنه ولی سوالات پیچیده هستن و وقت اونقدر کمه که آدم نمیتونه دیگه رو سوال فکر کنه و گزینه به گزینه بررسی کنه نتیجه این میشه که اشتباه میکنه. که بازم فقط با تمرین کردن و زیاد تست زدن درجه خطا میاد پایین. ضمن اینکه کامپلت تست زدن (با شرایط مشابه امتحان) تو روزای آخر خیلی مفیده.
نکته آخر استرسه...از بلندگو که می گفتن ده دقیقه مونده من دیگه قاطی می کردم! بخصوص تو سکشن آخر که دیگه اصلا فقط داشتم بیخودی بین سوالا می چرخیدم و هیچ کدومو حل نمی کردم که خیلی به ضررم تموم شد واقعا...تازه بچه ها میگن تو امتحان دیروز طرف رسما کرنومتر گذاشته و بیست دقیقه و پنج دقیقه رو هم ظاهرا گزارش میداده (آخه چه کاریه
)
بعد اینکه استراحت ندادن بین سکشن ها آدمو خیلی خسته میکنه. اقلا وربالو ریاضی رو اگه یکی درمیون میذاشتن یه مقدار ذهن آدم استراحت میکرد (تو امتحان کامپیوتری فکر کنم این طوریه!)
نهایتا اینکه بساطیه این امتحان !
کسایی که رشته شون ریاضی نیست بیشتر رو ریاضی وقت بذارن و حسابی تست بزنن چون راحت تر نمره ریاضی رو میشه کشید بالا (زیاد با حرفای کسایی که میگن دو روزه ریاضی رو خوندم نمره کامل شدم گول نخورین اونا قضیه شون فرق داره
![Big Grin Big Grin](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/biggrin.gif)
نکته آخر استرسه...از بلندگو که می گفتن ده دقیقه مونده من دیگه قاطی می کردم! بخصوص تو سکشن آخر که دیگه اصلا فقط داشتم بیخودی بین سوالا می چرخیدم و هیچ کدومو حل نمی کردم که خیلی به ضررم تموم شد واقعا...تازه بچه ها میگن تو امتحان دیروز طرف رسما کرنومتر گذاشته و بیست دقیقه و پنج دقیقه رو هم ظاهرا گزارش میداده (آخه چه کاریه
![[عکس: 263519_shakinghead.gif]](http://freesmile.ir/smiles/263519_shakinghead.gif)
بعد اینکه استراحت ندادن بین سکشن ها آدمو خیلی خسته میکنه. اقلا وربالو ریاضی رو اگه یکی درمیون میذاشتن یه مقدار ذهن آدم استراحت میکرد (تو امتحان کامپیوتری فکر کنم این طوریه!)
نهایتا اینکه بساطیه این امتحان !
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا