من هم نظرم اینه که اصللا سوالهای ریاضیش تو اون حدودی که بخوان غیر قابل حل اسم بگیرند نیستند! دیگه سنگینترین و پیچیده ترین سوالهای هندسه اون از هندسه 1 دبیرستان به مراتب ساده ترند و سوالهای آمارش هم در قیاس با سوالهای آمار دبیرستان و یا آمار سطح 1 دانشگاه بسیار آسونتره. فقط وقت مهمه در ریاضی برای کسی که ریاضی خونده. اینکه یک دکترای ریاضی نتونه حل کنه خب چیز عجیبی نیست. ما دکترای مهندسی پلیمر داشتیم ساده ترین ومنطقی ترین مفاهیم رشته خودمون رو عاجز از فهمیدن بود! مکانیسم پیشرفت در ایران اصلا ربطی به این حرفها نداره!
راجع به وربال بخش ریدینگ خب نظر من اینه که دوستان 10 درصد لغت رو ریدینگ وقت نمی ذارند. طبیعیه که نمرشون تو ریدینگ کم می شه. من خودم یک بار تست زدم فهمیدم که ریدینگ تو این امتحان تعیین کننده هست. وقت بسیار کمی که داشتم(کمتر از یک هفته ) رو روی ریاضی خوندن ریدینگ گذاشتم و بیشتر وقت بذارید بیشتر هم نتیجه می گیرید.
راجع به وربال بخش ریدینگ خب نظر من اینه که دوستان 10 درصد لغت رو ریدینگ وقت نمی ذارند. طبیعیه که نمرشون تو ریدینگ کم می شه. من خودم یک بار تست زدم فهمیدم که ریدینگ تو این امتحان تعیین کننده هست. وقت بسیار کمی که داشتم(کمتر از یک هفته ) رو روی ریاضی خوندن ریدینگ گذاشتم و بیشتر وقت بذارید بیشتر هم نتیجه می گیرید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)