14-03-2015, 11:24 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2015, 07:09 PM توسط ForeverBlue.)
با سلام به همه عزیزان
ما دیشب از طریق کانادا لندینگ فی را پرداخت کردیم و رسید را به ایمیلی که گفته بود پس از انجام تغییرات مطابق دوست بسیار عزیزم f-goo به پاریس ارسال کردیم
امروز از دکتر دانشور اصفهان نوبت گرفتیم رفتیم پیش ایشون
1- هزینه 2 نفر بزرگسال و یک کودک 2 سال و نیم : 890000 تومان
2- هزینه عکس قفسه سینه برای دو نفر بزرگسال: 100000 تومان
3- هزینه ازمایش ادرار و خون برای دو نفر بزرگسال: 84000 تومان
دکتر کار خاصی نکرد- قلب را گوش داد و فشار گرفت
پرسید بیماری خاصی یا جراحی داشتین که من قرصهای فشار ازمایشهای چکاب قبلی و قرص چربی را گفتم ونشان هم دادم یادداشت کرد اسمشون را
پرسیدم اینها موردی داره که ایشون گفتند نه موردی نیست روزانه با این جور افراد دارای فشار خون و یا دیابت برخورد میکنه و موردی نیست
گفت تا قبل از سال نتایج را با ایمیل ارسال خواهد کرد و یک رسید را از منشی ایشون خواستم برای من ایمیل کنه که من هم جداگانه بفرستم پاریس
اسپردشیت را اپدیت کردم ایشون نمره 4 گرفتن
به امید موفقیت همه دوستان
ما دیشب از طریق کانادا لندینگ فی را پرداخت کردیم و رسید را به ایمیلی که گفته بود پس از انجام تغییرات مطابق دوست بسیار عزیزم f-goo به پاریس ارسال کردیم
امروز از دکتر دانشور اصفهان نوبت گرفتیم رفتیم پیش ایشون
1- هزینه 2 نفر بزرگسال و یک کودک 2 سال و نیم : 890000 تومان
2- هزینه عکس قفسه سینه برای دو نفر بزرگسال: 100000 تومان
3- هزینه ازمایش ادرار و خون برای دو نفر بزرگسال: 84000 تومان
دکتر کار خاصی نکرد- قلب را گوش داد و فشار گرفت
پرسید بیماری خاصی یا جراحی داشتین که من قرصهای فشار ازمایشهای چکاب قبلی و قرص چربی را گفتم ونشان هم دادم یادداشت کرد اسمشون را
پرسیدم اینها موردی داره که ایشون گفتند نه موردی نیست روزانه با این جور افراد دارای فشار خون و یا دیابت برخورد میکنه و موردی نیست
گفت تا قبل از سال نتایج را با ایمیل ارسال خواهد کرد و یک رسید را از منشی ایشون خواستم برای من ایمیل کنه که من هم جداگانه بفرستم پاریس
اسپردشیت را اپدیت کردم ایشون نمره 4 گرفتن
به امید موفقیت همه دوستان