تجربه مدیکال با خانم دکتر پورمند
از اونجاییکه اکثر ما منجمله خود من هرچی در باره مهاجرت بلدیم و میدونیم از اطلاعاتی هست که دیگر دوستان به اشتراک گذاشتن، من هم وظیفه خودم میدونم که تجربه مدیکالم رو با دیگر دوستان به اشتراک بذارم تا شاید به درد کسی بخوره.
پرونده ما با ناک 2172 تحت برنامه
چون خیلی به انرژی مثبت اعتقاد دارم و به طور معجزه آسایی جواب گرفتم تا حالا ، قبل از نوروز با کمی تحقیقات از منشی خانم دکتر پورمند وقت گرفتم برای 16 فروردین 94.
صبح روز مدیکال پس از یه صبحونه تپل ساعت 10:30 رفتیم مطب خانم دکتر که واقع در برج صبا نبش عاطفی غربی بالاتر از بلوار اسفندیار خیابان جردن تهران است.
مطب محیط آرامی داشت با دو منشی محترم که با سرعت و حوصله همه کارهارو انجام میدن. خودشون عکس دیجیتال میگیرن و مدارکی رو که بردین (اصل و کپی پاس . 3 قطعه عکس و فرم مدیکال) بررسی میکنن و فقط باید یه فرم حاوی چند تا سوال سوابق پزشکی رو پر کنید و امضا کنید. پرداخت هزینه که بر اساس قیمت دلار روز (2*(110) + 75 = 295 * 3250 = 958،000 )محاسبه شده با دستگاه POS و کلیه کارتهای شتاب قابل پرداخته و جای هیچ نگرانی نیست.
قبل از ما یه خانواده 5 نفره که فکر کنم از طریق دیگری به جز
معاینات ما شامل یه سری سوالات عادی در باره سوابق پزشکی ، اندازه گیری قد و وزن و فشار خون ، شنیدن صدا قلب و تنفس و معاینه شکم میشد و خیلی سریع و بدون استرس انجام شد(مجموعا 10 دقیقه تو اتاق دکتر بودیم) در پایان خانم دکتر برای هرکدام ما 2 فرم (برای بچه ها آزمایش لازم نیست)برای عکس قفسه سینه و آزمایش خون و ادرار صادر کرد و راهی بیمارستان دی شدیم. (میشه بیمارستان پارس هم رفت که نفری 30 هزار تومن هزینه کمتر میشه اما توی طرح اصلی ترافیکه و ما ترجیح دادیم بریم اورژانس بیمارستان دی)
اتفاق جالب این بودکه فشار همسرم که همیشه 11 رو 7 بود تو معاینات شده بود 13 رو 9 و دکتر پورمند گفتن که چون به خاطر استرسه مشکلی نداره و سعی کرد آروممون کنه.
اگر عینکی هستید همراهتون باشه ولی من نبردم و یه معاینه مختصر انجام شد. از همسرم هم معاینه چشم و بینایی سنجی انجام نشد.
بیمارستان دی در تقاطع خیابان ولی عصر و توانیر هست که میتونید خیلی راحت با BRT برید و همونجا ایستگاه داره. (اگر بچه ندارید بهتره ماشین نبرید روز مدیکال چون جای پارک اصلا پیدا نمیشه و اگر اهل اتوبوس نیستید آژانس بهترین و راحت ترین گزینه است)
به محض اینکه رسیدیم اورژانس بیمارستان دی برگه ها رو تحویل رسپشن رادیولوژی و لابراتوار دادیم و کادر پرستاری بیمارستان با اینحال که خلوت بود بدون نوبت و سریع کارمون رو انجام دادن و عکس رو انداختیم و نمونه گیری هم انجام شد.
هزینه آزمایشها در بیمارستان دی:
عکس قفسه سینه : 30000
خدمات الکترونیک سفارت : 55000
آزمایش خون و ادرار : 71800
قرار شد 2 روز دیگه جوابها آماده بشه و خودشون بفرستن مطب دکتر پورمند (خودتون هم میتونید از بیمارستان تحویل بگیرید برای هزینه های بیمه تکمیلی و ...)و دکتر پورمند هم بفرسته
در مجموع از ساعت 11 تا 13 کل کار ویزیت و انجام آزمایشهامون تکمیل شد و خوشحالم که با دکتر پورمند آشنا شدم چون واقعا با آرامش و حوصله ای که به خرج داد کلی از استرس ما کم کرد و حسن خلق ایشون هم که زبانزد همه مراجعانشونه.
چند نکته کاربردی که تو بعضی سایت ها پیدا کردم و با شما شیر میکنم :
· اگر اهل ورزش هستید روز آزمایش ورزش سنگین هوازی و قدرتی انجام ندید و استراحت کنید.
· با نوشیدن آب سعی کنید ادرار رقیق و کمرنگتر و شفافتری داشته باشید (برای آزمایش اول خودتون رو بشورید، ابتدای ادرار رو دور بریزید و سپس ظرف رو تانیمه هم پر کنید کافیه)
· آزمایش ادرار شامل رنگ و شفافیت ، خون ، پروتئین ، گلوکوز،اسیدیته PH،بیلیروبین (بیماریهای کبدی وصفرا)، وروبیلینوژن(نارساییهای کبدی - کمخونی همولیتیک) گلبولهای قرمز(نشانه التهاب، جراحات و بیماریهای مثانه و مجاری ادراری و کلیوی)، گلبولهای سفید(نشانه عفونت) ، سلولهای اپتیلیال(نشانه عفونت، التهاب و سرطان)، نیتریت (عفونت ادراری)، کتون(نشانه نبود انسولین و تجزیه چربیها)
· تو برگه آزمایش خون فقط سفلیس و HIV تیک خورده
· بنا بر مورد های فوق مصرف دارو ها و مشکلاتی نظیر چربی قند و فشار و خیلی موارد عادی و روتین دیگه تاثیری در نتیجه آزمایشها نداره و بررسی نمیشن مگر اینکه دکتر تو مطب به بیماری شما بر اساس معاینه یا اعتراف خودتون پی ببره و آزمایشهای دقیقتر و موارد بیشتری را درخواست نماید.
· کسایی که قند و چربی دارن که نگرانی ندارن اما فشار خونی ها برای فرار از آزمایشهای تکمیلی قلب و عروق مثل هولتر 24 ساعته و نوار قلب و اکو و تست ورزش که هم هزینه سنگینی دارن و هم پروسه رو طولانی تر میکنند اما به هیچوجه باعث ریجکتی نمیشوند، میتوانند از داروی بسیار کم عارضه کاپتوپریل 25 میلیگرم زیر زبانی (که از همه داروخانه ها بدون نسخه پزشک با قیمت برگی 500 تا تک تومنی قابل تهیه است) نیم ساعت قبل از معاینه پزشک استفاده کنند. بهتره قبلش با یه پزشک مشورت کنید و اولین بار که استفاده میکنید تحت نظر باشید.
برای همه دوستان نهایت آرامش توام با موفقیت آرزو دارم
از اونجاییکه اکثر ما منجمله خود من هرچی در باره مهاجرت بلدیم و میدونیم از اطلاعاتی هست که دیگر دوستان به اشتراک گذاشتن، من هم وظیفه خودم میدونم که تجربه مدیکالم رو با دیگر دوستان به اشتراک بذارم تا شاید به درد کسی بخوره.
پرونده ما با ناک 2172 تحت برنامه
FSW
2014 در تاریخ 2014/11/24 به CIC رسید و 2015/1/20 کش شدیم و 2015/2/11 PER
اومد و در تاریخ 2015/3/31 در روز 127 مدیکالمون اومد. پرونده ما 3 نفره که منو همسرم و دختر 2.5 سالمون رو شامل میشه.چون خیلی به انرژی مثبت اعتقاد دارم و به طور معجزه آسایی جواب گرفتم تا حالا ، قبل از نوروز با کمی تحقیقات از منشی خانم دکتر پورمند وقت گرفتم برای 16 فروردین 94.
صبح روز مدیکال پس از یه صبحونه تپل ساعت 10:30 رفتیم مطب خانم دکتر که واقع در برج صبا نبش عاطفی غربی بالاتر از بلوار اسفندیار خیابان جردن تهران است.
مطب محیط آرامی داشت با دو منشی محترم که با سرعت و حوصله همه کارهارو انجام میدن. خودشون عکس دیجیتال میگیرن و مدارکی رو که بردین (اصل و کپی پاس . 3 قطعه عکس و فرم مدیکال) بررسی میکنن و فقط باید یه فرم حاوی چند تا سوال سوابق پزشکی رو پر کنید و امضا کنید. پرداخت هزینه که بر اساس قیمت دلار روز (2*(110) + 75 = 295 * 3250 = 958،000 )محاسبه شده با دستگاه POS و کلیه کارتهای شتاب قابل پرداخته و جای هیچ نگرانی نیست.
قبل از ما یه خانواده 5 نفره که فکر کنم از طریق دیگری به جز
Skill Worker
اقدام کرده بودن کاراشون به سرعت انجام شد و نوبت ما شد و وقتی برگشتیم یه زوج جوان و یه آقای مجرد منتظر بودن. هرسه با هم رفتیم تو و خانم دکتر پورمند که با لبخند و خوشامد گویی گرم کلی از استرس ما کم کرد با دخترم کلی شوخی کرد و اول خرس دخترم رو معاینه کرد تا ترسش بریزه طوری که آخرش دخترم براش بوس پرت کرد و نمیخواست بیاد بیرون.معاینات ما شامل یه سری سوالات عادی در باره سوابق پزشکی ، اندازه گیری قد و وزن و فشار خون ، شنیدن صدا قلب و تنفس و معاینه شکم میشد و خیلی سریع و بدون استرس انجام شد(مجموعا 10 دقیقه تو اتاق دکتر بودیم) در پایان خانم دکتر برای هرکدام ما 2 فرم (برای بچه ها آزمایش لازم نیست)برای عکس قفسه سینه و آزمایش خون و ادرار صادر کرد و راهی بیمارستان دی شدیم. (میشه بیمارستان پارس هم رفت که نفری 30 هزار تومن هزینه کمتر میشه اما توی طرح اصلی ترافیکه و ما ترجیح دادیم بریم اورژانس بیمارستان دی)
اتفاق جالب این بودکه فشار همسرم که همیشه 11 رو 7 بود تو معاینات شده بود 13 رو 9 و دکتر پورمند گفتن که چون به خاطر استرسه مشکلی نداره و سعی کرد آروممون کنه.
اگر عینکی هستید همراهتون باشه ولی من نبردم و یه معاینه مختصر انجام شد. از همسرم هم معاینه چشم و بینایی سنجی انجام نشد.
بیمارستان دی در تقاطع خیابان ولی عصر و توانیر هست که میتونید خیلی راحت با BRT برید و همونجا ایستگاه داره. (اگر بچه ندارید بهتره ماشین نبرید روز مدیکال چون جای پارک اصلا پیدا نمیشه و اگر اهل اتوبوس نیستید آژانس بهترین و راحت ترین گزینه است)
به محض اینکه رسیدیم اورژانس بیمارستان دی برگه ها رو تحویل رسپشن رادیولوژی و لابراتوار دادیم و کادر پرستاری بیمارستان با اینحال که خلوت بود بدون نوبت و سریع کارمون رو انجام دادن و عکس رو انداختیم و نمونه گیری هم انجام شد.
هزینه آزمایشها در بیمارستان دی:
عکس قفسه سینه : 30000
خدمات الکترونیک سفارت : 55000
آزمایش خون و ادرار : 71800
قرار شد 2 روز دیگه جوابها آماده بشه و خودشون بفرستن مطب دکتر پورمند (خودتون هم میتونید از بیمارستان تحویل بگیرید برای هزینه های بیمه تکمیلی و ...)و دکتر پورمند هم بفرسته
CIC
و رسیدش رو به ما بده که بفرستیم ویزا آفیس پاریس.در مجموع از ساعت 11 تا 13 کل کار ویزیت و انجام آزمایشهامون تکمیل شد و خوشحالم که با دکتر پورمند آشنا شدم چون واقعا با آرامش و حوصله ای که به خرج داد کلی از استرس ما کم کرد و حسن خلق ایشون هم که زبانزد همه مراجعانشونه.
چند نکته کاربردی که تو بعضی سایت ها پیدا کردم و با شما شیر میکنم :
· اگر اهل ورزش هستید روز آزمایش ورزش سنگین هوازی و قدرتی انجام ندید و استراحت کنید.
· با نوشیدن آب سعی کنید ادرار رقیق و کمرنگتر و شفافتری داشته باشید (برای آزمایش اول خودتون رو بشورید، ابتدای ادرار رو دور بریزید و سپس ظرف رو تانیمه هم پر کنید کافیه)
· آزمایش ادرار شامل رنگ و شفافیت ، خون ، پروتئین ، گلوکوز،اسیدیته PH،بیلیروبین (بیماریهای کبدی وصفرا)، وروبیلینوژن(نارساییهای کبدی - کمخونی همولیتیک) گلبولهای قرمز(نشانه التهاب، جراحات و بیماریهای مثانه و مجاری ادراری و کلیوی)، گلبولهای سفید(نشانه عفونت) ، سلولهای اپتیلیال(نشانه عفونت، التهاب و سرطان)، نیتریت (عفونت ادراری)، کتون(نشانه نبود انسولین و تجزیه چربیها)
· تو برگه آزمایش خون فقط سفلیس و HIV تیک خورده
· بنا بر مورد های فوق مصرف دارو ها و مشکلاتی نظیر چربی قند و فشار و خیلی موارد عادی و روتین دیگه تاثیری در نتیجه آزمایشها نداره و بررسی نمیشن مگر اینکه دکتر تو مطب به بیماری شما بر اساس معاینه یا اعتراف خودتون پی ببره و آزمایشهای دقیقتر و موارد بیشتری را درخواست نماید.
· کسایی که قند و چربی دارن که نگرانی ندارن اما فشار خونی ها برای فرار از آزمایشهای تکمیلی قلب و عروق مثل هولتر 24 ساعته و نوار قلب و اکو و تست ورزش که هم هزینه سنگینی دارن و هم پروسه رو طولانی تر میکنند اما به هیچوجه باعث ریجکتی نمیشوند، میتوانند از داروی بسیار کم عارضه کاپتوپریل 25 میلیگرم زیر زبانی (که از همه داروخانه ها بدون نسخه پزشک با قیمت برگی 500 تا تک تومنی قابل تهیه است) نیم ساعت قبل از معاینه پزشک استفاده کنند. بهتره قبلش با یه پزشک مشورت کنید و اولین بار که استفاده میکنید تحت نظر باشید.
برای همه دوستان نهایت آرامش توام با موفقیت آرزو دارم
Spreadsheet : H.Kazemi
NOC : 2172 , Received by CIO : 2014/11/24, Cash : 2015/1/20
Processing Started : 2015/1/28, PER 2015/2/11
Update and medical : 2015/3/31, Medical Receive: 2015/4/18
Passport Requested : 2015/8/13 - 262 Days
Landed On : OCTOBER 2015