30-04-2013, 05:07 PM
درود .
تشکر میکنم برای زمان مطالعه مشکل من .
دوستان من برای دانشگاه فنی وین اقدام کردم و مدام مشکل برایم پیش می یاد و بسیار درمانده کردن من رو .
این مشکل باعث شد از شما راهنمایی بخواهم .
وضعیت تحصیلی من :
دیپلم : گرافیک رایانه
فوق دیپلم : گرافیک کامپیوتر
حال : دانشجو مهندسی نرم افزار کامپیوتر - کارشناسی سراسری
وضعیت پذیرش :
من برای رشته Medieninformatik und Visual Computing اقدام کردم، در مقطع کارشناسی در دانشگاه فنی وین .
مدارک ارسالی به دانشگاه :
تمام مدارک تحصیلی اعم از ریز نمرات دیپلم ، ریز فوق دیپلم و اصل مدارک و نامه عدم و قبولی کنکور و اشتغال به تحصیل نرم افزار .
البته قبولی کنکور من برای امسال نیست و الان ترم آخر نرم افزار هستم .
--- مشکل :
دانشگاه وین به من گفته که باید نامه ایی داشته باشی که برای ترم زمستان ۲۰۱۳/۲۰۱۴ شما در ایران جایگاه تحصیل داری ، این صحبت در صورتی بوده که تمامی مدارک بالا را فرستادم .
بعد با کلی پیگیر شدن در وزارت علوم یه نامه جدید گرفتم که در مقطع کارشناسی در رشته Medieninformatik und Visual Computing در ترم ۲۰۱۳/۲۰۱۴ تحصیل من بلا مانع هست و رفتم دانشکاه فعلی خودم و یه گواهی اشتغال تحصیل در ترم جاری گرفتم که میگه الان در ترم جاری دانشجو هستم .
تازه این نامه ها رو دادم ترجمه و هنوز ارسال نکردم .
پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم .
تشکر میکنم برای زمان مطالعه مشکل من .
دوستان من برای دانشگاه فنی وین اقدام کردم و مدام مشکل برایم پیش می یاد و بسیار درمانده کردن من رو .
این مشکل باعث شد از شما راهنمایی بخواهم .
وضعیت تحصیلی من :
دیپلم : گرافیک رایانه
فوق دیپلم : گرافیک کامپیوتر
حال : دانشجو مهندسی نرم افزار کامپیوتر - کارشناسی سراسری
وضعیت پذیرش :
من برای رشته Medieninformatik und Visual Computing اقدام کردم، در مقطع کارشناسی در دانشگاه فنی وین .
مدارک ارسالی به دانشگاه :
تمام مدارک تحصیلی اعم از ریز نمرات دیپلم ، ریز فوق دیپلم و اصل مدارک و نامه عدم و قبولی کنکور و اشتغال به تحصیل نرم افزار .
البته قبولی کنکور من برای امسال نیست و الان ترم آخر نرم افزار هستم .
--- مشکل :
دانشگاه وین به من گفته که باید نامه ایی داشته باشی که برای ترم زمستان ۲۰۱۳/۲۰۱۴ شما در ایران جایگاه تحصیل داری ، این صحبت در صورتی بوده که تمامی مدارک بالا را فرستادم .
بعد با کلی پیگیر شدن در وزارت علوم یه نامه جدید گرفتم که در مقطع کارشناسی در رشته Medieninformatik und Visual Computing در ترم ۲۰۱۳/۲۰۱۴ تحصیل من بلا مانع هست و رفتم دانشکاه فعلی خودم و یه گواهی اشتغال تحصیل در ترم جاری گرفتم که میگه الان در ترم جاری دانشجو هستم .
تازه این نامه ها رو دادم ترجمه و هنوز ارسال نکردم .
- حالا به نظرت احتمال تغییر در وضعیت هست یا اینکه کلا احتمال پذیزش صفر هست ، اگر صفر هست به نظر شما چه کنم . مهم برای من فقط پذیرش هست همین نه چیزی فرا تر از این .
- آیا بهتر بود در رشته ای که در آن دانشجو هستم اقدام میکردم ؟
- در جستجو ها به این نتیجه رسیدم که باید نامه عدم ممانعت از دانشگاه داشته باشم نه وزارت علوم، آیا کسی در این رابطه اطلاعات دارد ؟
پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم .