05-01-2018, 08:24 AM
(05-01-2018, 12:47 AM)rainbow trout نوشته: با عرض سلام مجدد.
وقتی میخواهیم برویم سفارت امارات در ایران حتما باید اصل نامه پذیرش هم داشه باشیم؟
و اینکه در موارد موردنیاز ویزای تایوان نوشته شده:
(Authenticated) Highest Educational Certificate and Grade Report
Note: Authentication depends on university’s requirement.
یعنی فقط دانشنامه وریزنمرات ارشد (که باهم پانچ شده) را ببریم کافیه تا سفارت امارات در ایران تایید کنه؟ و نیازی به لیسانس نیست؟
مورد بعدی اینکه
Authenticated bank statement/financial support. (The suggested bank amount is U.S.Dollar 8000.- up) or letter of full Scholarship (at least 1 year) from university.
بنده نامه اسکولارشیپ ها گرفتم نوشته در خط بالا که تایید شده....یعنی باید توسط جای خاصی تایید بشه یا اینکه همونی که دانشگاه فرستاده اوکی هست؟
و اینکه در مورد هزینه هایی که سفارت تایوان میگییره...برای هر مدرک مثلا 83 درهم، چند تا مدرک اونجا مهر می کنه؟ و ویزا هم برای مثال اگه فوری بگیریم 280 درهم. در کل چند درهم باید به سفارت تایوان بپردازیم؟
خیلی ممنون
سلام
داشتنشون ضرری نداره؛ اما سفارت امارات در تهران تنها نامه هایی رو ازتون میگیره که مهر دادگستری و وزارت امور خارجه داشته باشن و اونها رو تایید میکنه.
من پیش تر هم گفتم خدمتتون که تنها آخرین مدرک تحصیلی نیاز هست ( لیسانس نیازی نیست؛ در صورتی که قید کرده باشن)
در صورتی که نامه فاند رو داشته باشید که از طرف دانشگاه براتون ارسال شده باشه و مهر برجسته داشته باشه؛ کافیه.
در مورد هزینه ها هم پست های قبلی رو بخونید کامل و دقیق توضیح داده شده ( به صورت جز به جز) و شما خودتون میتونین تصمیم بگیرید که کدوم گزینه را انتخاب کنید.
موفق باشید
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.