14-11-2014, 09:04 PM
(14-11-2014, 07:51 AM)'alirezaz' نوشته: سلام دوستان اميدوارم كه همه چيز خوب باشدد،
كشور تايوان و دانشگاه هاي ان در بين دانشجويان ايراني از محبوبيت كمي برخوردار است به همين دليل چند سوال داشتم. براي تحصيل در دوره دكتري مكانيك از ٢ دانشگاه زير افر دارم،
National chiao tung university
National central university
١. ايا اين دانشگاه ها رو وزارت علوم قبول داره؟
٢. ايا شما توصيه مي كنيد كسي براي ادامه تحصيل به اين دانشگاه ها برود؟!
٣.. رنك جهان كل دانشگاه و در رشته مكانيك بسيار خوب است، مي خواستم بدونم ايا درس خواندن در اين دانشگاه ها ارزش دارد، اينده ان بعد از فارغ التحصيلي چطور است، ايا كشورهاي ديگر مثل كانادا و امريكا مدارك اين دانشگاه ها را قبول دارند كه بخواهيم بعد از فارغ التحصيلي به اين كشورها سفر كنيم؟!
با سپاس از طرح سوال شما.
بنده به شخصه کشور تایوان و دانشگاههای تاپش رو خیلی مناسب در اسیا میدونم از لحاظ اعتبارش که شک نکنید مشکلی نداره.
1- وزارت علوم هم در لیست جدیدش اکثرش رو قبول داره مخصوصاً این 2 دانشگاه که اشاره کردی
2- توصیه اکید میکنم برای تایوان اقدام کنید زیرا بالای 95% دوره هاش به همراه بورس هست.
3- مشکلی برای ادامه تحصیل در کشورهای ذکر شده نیست، این نکته رو مد نظر قرار بدهید که تایوان از یک سیستم اموزشی تمام امریکایی سود میبره و کارشناسان و استاداش بسیاری فارغ التحصیل از امریکا میباشند.
پ.ن: اما تنها موردی که بعث شده کسی ار تایوان خبری نداشته باشه، بحث ویزاش و نداشتن سفارت در ایرانه. فرایند ویزای دانشجویی خیلی پیچیده است امیدوارم با دانشگاه این موضوع رو در میان بذارید.
بنده به شخصه کشور تایوان و دانشگاههای تاپش رو خیلی مناسب در اسیا میدونم از لحاظ اعتبارش که شک نکنید مشکلی نداره.
1- وزارت علوم هم در لیست جدیدش اکثرش رو قبول داره مخصوصاً این 2 دانشگاه که اشاره کردی
2- توصیه اکید میکنم برای تایوان اقدام کنید زیرا بالای 95% دوره هاش به همراه بورس هست.
3- مشکلی برای ادامه تحصیل در کشورهای ذکر شده نیست، این نکته رو مد نظر قرار بدهید که تایوان از یک سیستم اموزشی تمام امریکایی سود میبره و کارشناسان و استاداش بسیاری فارغ التحصیل از امریکا میباشند.
پ.ن: اما تنها موردی که بعث شده کسی ار تایوان خبری نداشته باشه، بحث ویزاش و نداشتن سفارت در ایرانه. فرایند ویزای دانشجویی خیلی پیچیده است امیدوارم با دانشگاه این موضوع رو در میان بذارید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public