19-04-2012, 02:34 PM
درود
فایل ضمیمه رو دانلود کنید.
فایل ضمیمه رو دانلود کنید.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
lupus est homo homini
تحصیل در دانمارک
|
19-04-2012, 02:38 PM
درود
در دانمارک نمره ی 10 معادل 2 و نمره ی 20 ما معادل 12 هستش. پس اگر بفرض معدل من 16.38 بوده در مقیاس اونا میشه 8.4 بهمین سادگی. :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
19-04-2012, 02:45 PM
ممنون.این فایل هارو راستش خودم دیده بودم قبلا.ولی سوالم اینه که خودمون باید این اکسل شیت رو درست کنیم یا دارالترجمه باید انجام بده و مهر شده باشه؟واینکه این آخری رو متوجه نشدم اگه 20 معادل 12 هست و 10 معادل 2 چجوری 16.38 معادل 8.4 میشه؟
19-04-2012, 03:05 PM
درود
شما در دارالترجمه نمرات تون رو ترجمه رسمی می کنید و تمام. بعد هرجا از شما معدل یا نمره خواستن با او فایل تبدیل میکنید. شما نمره رو 16.4 در نظر میگیری. با 10 ما چقدر اختلاف داره؟ 6.4 بعد این نمره رو به 10 اونا که همون 2 هست اضافه میکنی میشه 8.4 :Thomas Hobbes
lupus est homo homini
پوزیشن های خالی دکتری در سایر دانشگاه های دانمارک
University of Copenhagen Faculties: Health Sciences, Humanities, Law, Science, Social Sciences, Theology, Pharmaceutical Sciences, Life Sciences. Available PhD positions at University of Copenhagen University of Southern Denmark Faculties: Health Sciences, Humanities, Science, Engineering, Social Sciences Available PhD positions at University of Southern Denmark Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture Institutes: Building Culture, Technology, Planning, Design and Communication. Available PhD positions at the Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Architecture Copenhagen Business School Faculties: Business Administration, Modern Languages Available PhD positions at Copenhagen Business School The IT University of Copenhagen Technology and media Available PhD positions at the IT University of Copenhagen Roskilde University Faculties: Humanities, Natural Sciences, Social Sciences. Available PhD positions at Roskilde University
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
01-09-2012, 11:59 PM
سلام دوستان
دانشگاه های دانمارک چقدربه معدل اهمیت میدن؟ چه فاکتورهای خیلی مهم محسوب میشه؟ و اینکه بورس گرفتن خیلی مشکله؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
02-09-2012, 01:20 AM
(01-09-2012, 11:59 PM)bzz نوشته: سلام دوستاندروود. تا جایی که اطلاع دارم، استادهای اروپایی بعد از ارزیابی اولیه که از روی همون روزمه هست، تصمیم نهایی رو با مصاحبه حضوری تا تلفنی می گیرد. یعنی اگر بتوانید اون مرحله اول رو رد کنید دیگر نیازی به نگرانی درباره معدلتان نخواهد بود. در مصاحبه استاد ارزیاب یخواهد کرد اگر به همان اندازه 4 تا مقاله توانایی داشته باشید و تواناییتون رو تو مصاحبه نشان دهید و انگیزه بالایتان رو استاد متوحه بشود. به راحتی با شرایط پایین تر از این پذیرش خواهید گرفت. به هر جهت برای ارزیابی اولیه معدل، نمره زبان و مقالات تاثیر گذار خواهد بود. حقوق ۴۰۰۰ دلار در ماه که در دانمارک به دانشجوی دکترا داده میشود جز بالاترین حقوقهای دانشجوئی دنیاست.این مورد خیلی بحث شده در اینجا و اگر دوستان یه نگاهی بندازن به بحثهای گذشته همه چیز واضح هست. ۱-دانشجویانPhD در دانمارک از طریق phd vacancy انتخاب میشوند که در website دانشگاها اعلان میشود. امکان اینکه یک دانشجو با فاند مستقیم استاد جذب شود ناچیز است. ۲- حقوق دانشجوی PhD بس از کسر مالیات در ۲ سال اول ماهیانه بین ۱۵۰۰۰-۱۷۰۰۰ dkk میباشد. این مبلغ در سال سوم به ۲۰۰۰۰ PhD میرسد. ۳- دانشجویPhD در دانمارک شهریه ندارد چون چیزی شبیه به job میباشد. ۴- ۳ نوع دانشجوی PhD در دانمارک وجود دارد: PhD fellow, (با فاند مستقیم استاد)research assistant و industrial phd که در واقع یک دوره مشترک بین دانشگاه و کمپانی میباشد. منبع: وب سایت دانشگاه Southern Denmark university " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
11-09-2012, 03:26 PM
با سلام
لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است: کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله نمره IELTS 6 با تشکر
30-09-2012, 04:41 PM
(11-09-2012, 03:26 PM)mostafa_mir نوشته: با سلامشما شرایط نسبتا خوبی دارید و میتونید برای دانشگاه های نسبتا خوب اقدام کنید، در مورد اروپا آلمان و فنلاند و تا یه حدی نروژ فعلا اوضاعشون خوبه، مخصوصا اگه از نروژ بتونید فاند بگیرید خیلی شرایطش خوبه.... دانمارک هم تازگی ها بهتر دانشجو میگیره.... و در کنار همه ی این ها چند تا دانشگاه در ایتالیا و اسپانیا هم هست.... همینطور اتریش که اون هم یکی دو ساله خیلی خوب شده.... به نظر من تمام دانشگاه هایی که میتونید اقدام کنید در اروپا (با عنایت به سیستم ویزا، چون برای بعضی کشور ها مثل اسپانیا سخته) اقدام کنید و بعد از قبولی نتایج رو بررسی کنید و تصمیم بگیرید، شانس فاند دارید اما باید تلاش هم بکنید، حالا تعداد بیشتر شانستون رو هم بیشتر میکنه و کلا اروپا مگه چند تا دانشگاه داره؟ رشته ی صنایع هم خیلی آسون نیست متاسفانه فاند گرفتن توش.... مخصوصا نسبت به کامپیوتر و رشته های مهندسی تر!!! امیدتون رو از دست ندید و دست از تلاش بر ندارید.... موفق باشید راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
03-10-2012, 02:44 AM
با سلام.
الان من کنکور رو دادم.میخوام برم دانمارک واسه تحصیل. مدارک چی میخواد؟ هرجا میگردم چیز خاصی پیدا نمیکنم اگه کمکم کنید ممنون میشم... |
|